Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren

Laat nu een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren op je werk. Door een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemertevredenheidsonderzoek weet je gelijk hoe je personeel over je bedrijf denkt. Het is een korte vragenlijst die je medewerkers in kunnen vullen waardoor het ook niet te lang duurt om feedback te ontvangen. Er kunnen gelijk na het onderzoek al veranderingen doorgevoerd worden.

Voer een werknemerstevredenheidsonderzoek uit binnen je bedrijf

Laat nu een werknemerstevredenheidsonderzoek uitvoeren en kom erachter wat je personeel goed en minder goed aan je bedrijf vindt. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek hoeft helemaal niet lang te duren. De vragenlijst van Solkie bevat korte vragen met interactieve filmpjes. Het is aangeraden om deze vragenlijst één keer per maand in te laten vullen door je personeel. Zo krijg je regelmatig en snel feedback. Dit maakt het makkelijker om veranderingen in je bedrijf door te voeren. Daar komt bij de je personeel niet één keer per jaar een eindeloos lange lijst met vragen hoeft in te vullen. De experts zijn van mening dat dit niet bevorderend is voor de uitkomsten van het onderzoek. Door een werknemerstevredenheidsonderzoek één keer per maand uit te laten voeren heb je regelmatig feedback voor je bedrijf. Waardoor je kleine veranderingen snel en makkelijk door kunt voeren in het bedrijf. Hierdoor ziet je personeel ook gelijk dat het onderzoek zin heeft gehad. Kom nu te weten wat je personeel echt van je bedrijf vindt en laat het onderzoeken. Vraag nu de vragenlijst aan van Solkie en onderzoek de tevredenheid van je personeel maandelijks.

Ontvang de vragenlijst

Neem contact op met Solkie en ontvang de vragenlijst voor je personeel. Je kan gelijk beginnen met een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemertevredenheidsonderzoek. Het is aan geraden om een dit onderzoek één keer per maand uit te voeren. De vragenlijst bestaat uit korte vragen waardoor je snel feedback ontvangt over je bedrijf. Daarnaast zijn de vragen zo leuk mogelijk ingesteld.