Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Maak de lekkerste recepten met tonijn in blik

Met tonijn in blik kunt u allerlei heerlijke gerechten bereiden. U kunt de vis gebruiken voor zowel de lunch als het diner en kunt eindeloos variëren. Deepblue is een van de bekendste Nederlandse merken voor vis in blik. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende producten. Denk hierbij aan zalm, sardines, makreel, haring en ansjovis, maar ook voor tonijn in blik zit u bij dit bedrijf helemaal goed. Alle vis wordt wild gevangen met oog voor duurzaamheid en de natuur. Daarnaast is Deepblue in het bezit van de Fair Trade certificering. U profiteert van vis van hoogwaardige kwaliteit en dit merkt u direct terug in de smaak.

De voordelen van vis in blik

Een van de favorieten onder vele visliefhebbers, is de tonijn in blik. Dit kunt u gebruiken voor veel verschillende gerechten. Beleg bijvoorbeeld eens een broodje met tonijn, tomaatjes en roomkaas of voeg de tonijn toe aan een pastasalade. De vis zorgt voor extra smaak, maar is ook nog eens erg gezond. Vis zit namelijk vol met omega 3 vetzuren, vitamines en calcium. De tonijn en andere vis in blik van Deepblue zijn erg vers. Na de vangst wordt de vis zo snel mogelijk gesorteerd, schoongemaakt en in blik gedaan. Dit gebeurt vaak al binnen 16 uur. Hierdoor is de vis in blik net zo gezond als verse vis.

Bekijk de website voor meer informatie

Het eten van tonijn in blik kent dus vele voordelen. Bent u benieuwd welke soorten tonijn en andere vis Deepblue allemaal aanbiedt en waar u dit kunt kopen? Bekijk dan hun website voor meer informatie. Hier vindt u ook gelijk inspiratie voor recepten met vis uit blik. Zo kunt u elke dag een gezonde, smaakvolle maaltijd op tafel zetten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de specialisten van Deepblue. Zij helpen u graag verder!

https://deepblue.nu/