Pakhuis Delft
Image default
Entertainment

Ga de uitdaging van glow in the dark midgetgolf aan met het hele gezin

Bent u op zoek naar een leuk, origineel uitje met het complete gezin? Overweeg dan eens glow in the dark midgetgolf bij Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland. U waant zich in de verschillende ruimten in dit partycentrum steeds in een andere wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wereld van de actiehelden of bijvoorbeeld de onderwaterwereld. Ontdek wie van uw familie het beste is in glow in the dark midgetgolf na achttien uitdagende holes bij partycentrum Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland. Nadat u deze uitdaging heeft voltooid, is het wel zo leuk om de dag af te sluiten met een heerlijk hapje of drankje. U schuift dan eenvoudig aan in het restaurant, zodat u nog gezellig na kan genieten met uw complete gezelschap. Dit kan uw gezin zijn, maar glow in the dark midgetgolf is ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje.

Organiseer een sportief uitje

Wilt u graag een dag vullen met leuke uitjes? Ook dan kunt u terecht bij Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland. U kunt hier namelijk niet enkel de uitdaging aangaan met uw collega’s of uw gezin tijdens een potje glow in the dark midgetgolf, maar u kunt ook een aantal rondes gaan karten of een spannende escape room doen. U combineert deze activiteiten, samen met een hapje en een drankje, eenvoudig in een arrangement dat u zelf samenstelt. U bepaalt op die manier zelf welke activiteiten u allemaal gaat doen tijdens uw uitje en dat allemaal op dezelfde locatie, bij partycentrum Van der Ende!

Reserveer nu

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een uitdagende ronde glow in the dark midgetgolf spelen met uw vrienden, collega’s of gezin? Neem dan gerust contact op met deze specialisten. U plaatst dan eenvoudig een reservering, zodat u binnenkort al geniet van een heerlijk sportief uitje in dit partycentrum in Poeldijk, Zuid-Holland.

https://www.vanderende.com/