Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Maak jouw gerecht af met heerlijke gedroogde peulvruchten

Erwten, bonen en linzen – waarschijnlijk weet je al dat ze ontzettend gezond zijn, maar weet je ook waarom deze gedroogde peulvruchten een onmisbaar onderdeel van je voeding zijn? Deze basisvoeding zit vol met eiwitten, koolhydraten, mineralen, vezels en vitaminen. Perfect voor een gezonde voeding waar je toch vol van zit. Gedroogde peulvruchten hebben in de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen omdat mensen zich steeds bewuster worden van voedingsmiddelen en -waarden. De ‘langzame’ koolhydraten zorgen niet alleen voor een verzadigd gevoel, maar zorgen ook voor minder hoge insulinepieken en een betere vertering. Gedroogde peulvruchten zijn dé uitkomst voor diabetici, mensen die op hun gewicht willen letten of vegetariërs/veganisten die bewust kiezen voor hoogwaardige plantaardige eiwitten.

Betaalbare voedingsmiddelen die ook nog eens ontzettend lekker zijn!

Natuurlijk wil je voor jouw maaltijden de lekkerste gedroogde peulvruchten gebruiken. Dan moet je in de supermarkt op zoek naar Oogst NO.1. In het assortiment van Oogst NO. 1 heb je keuze uit een kwaliteitsselectie van onder andere erwten, bonen en linzen. Deze gedroogde peulvruchten worden ieder jaar vers geoogst, gedroogd en verpakt zodat jij peulvruchten van de beste kwaliteit kunt verwerken in jouw gerechten. Bovendien zijn deze voedingsmiddelen ook nog eens heel betaalbaar, waardoor er geen enkele reden is om ze niet in jouw gerecht te verwerken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke linzensoep of een vullende bonensalade? Met gedroogde peulvruchten van Oogst NO.1 kun je alle kanten op!

Vind de supermarkt bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar de lekkerste gedroogde peulvruchten die er verkrijgbaar zijn? De gedroogde peulvruchten van Oogst NO.1 vind je in de supermarkt op de groenteafdeling. Op de website van Oogst NO.1 vind je niet alleen heerlijke recepten, maar staat er ook een handige storelocator. Met deze locator zie je binnen enkele seconden waar je de heerlijke peulvruchten van Oogst NO. 1 kunt halen – gewoon bij jou in de buurt! Wat zet jij vanavond op tafel?

https://oogst1.nl/