Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

De juiste opkoper vinden voor het verkopen van uw huis of woning

Hoe vind u de juiste opkoper voor het verkopen van uw woning? U kunt in principe starten met het beantwoorden van de prangende vraag waarom u wenst te verkopen aan een opkoper. Wilt u snel kunnen verkopen? Heeft u betalingsproblemen of dreigt u uw werk te verliezen? Of gaat u scheiden en wilt u geen tijd aan het verkoopproces kwijt hoeven zijn? In allerlei scenario’s is het wenselijk dat u uw woning snel of direct kan verkopen. En als dit ook nog eens blijkt te kunnen voor een goed bod, dan zult u wellicht ook in de toekomst nog gebruik gaan maken van de diensten die opkopers te bieden hebben. Het verkopen van een huis kan een langdurig en lastig traject blijken te zijn. Het verkopen aan een opkoper zorgt ervoor dat u meer tijd en energie overhoudt voor andere dingen. Of het het regelen is van een erfenis of het regelen van een scheiding of voogdij, het kan allemaal eraan bijdragen dat een opkoper u kunt ontzien. Voor meer informatie over het verkopen van een huis aan een opkoper is te vinden op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille.

Voordeel 1 van een huizenopkoper “Snel of direct een huis verkopen”

De snelheid waarmee uw woning verkocht is, is niet te evenaren door reguliere kopers. U huis kan binnen een week zijn verkocht.

Voordeel 2 van een huizenopkoper “Een goed bod dankzij meerdere doeleinden”

Opkopers kopen vaak om zelf te verhuren of om gewoon de portefeuille te vergroten. Er kan ook gekozen worden voor het bezetten van het huis binnen privesfeer.

Voordeel 3 van een huizenopkoper “Directe zekerheid”

Het verkopen gaat nooit met 100% zekerheid, omdat uitgebrachte boden op basis van ‘voorbehouden van financiering gaat’. Echter het bod van een opkoper is zonder voorbehoud van financiering, zodat u geen onzekerheden heeft of de verkoop daadwerkelijk kan plaatsvinden.

Voordeel 4 van een huizenopkoper “Geen massastroom aanbezichtigingen hoeven organiseren meer”

Uiteraard vinden vele mensen het leuk om de woning te laten bezichtigen. Ook brengt het goede biedingen op. Echte ris het toch wel een groot voordeel dat als u verkoopt aan ee opkoper, dat u ook maar echt 1x een bezichtiginge hoeft mee te maken. En het is niet eens een pure bezichtiging. Ook als u met een reguliere makelaar verkoopt, zal hij uw woning eerst komen bekijken. We spreken eigenlijk meer van een woningopname.

 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-aan-opkoper/