Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Met een dieptereiniging kunt u veilig eten bereiden in uw professionele keukens

Een dieptereiniging zorgt ervoor dat uw professionele keukens 100% schoon en hygiënisch zijn, zodat uw personeel hier veilig eten kan bereiden. Floor Facility Services uit Gouda is gespecialiseerd in dieptereinigingen van keukens. U kunt hen niet alleen inschakelen voor het schoonmaken van uw professionele keukens, ook voor de dieptereiniging van sanitair kunt u hier terecht. Bovendien maken de professionals van dit bedrijf uw hardware, zoals uw toetsenbord, serverruimte of computerscherm, schoon én ze reinigen uw werkplek. Ze doen zelfs de eindschoonmaak van uw bouwproject. U hoeft zich als projectleider, werkvoorbereider of uitvoerder dankzij de hulp van dit bedrijf niet druk te maken over de schone oplevering van uw project.

Veilig eten bereiden

Als uw eigen personeel uw keuken schoonmaakt, is het mogelijk dat zij enkele moeilijke bereikbare plekken niet grondig genoeg reinigen. Deze lastig bereikbare plekken zijn dé plaatsen waar organische en anorganische vervuiling als vetafzetting, corrosie- én kalkaanslag zich opbouwt. Bovendien groeien bacteriën precies op de plekken waar die vervuiling zit. Met een dieptereiniging van uw professionele keukens, uitgevoerd door de experts van Floor Facility Services uit Gouda, hoeft u zich geen zorgen te maken. Na hun komst is uw keuken 100% schoon en voldoet hij aan de allerhoogste eisen op het gebied van hygiëne en de HACCP-normen. Uw personeel kan dan blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk veilig eten bereiden dat u in uw horecagelegenheid kan opdienen.

Neem contact op met vragen

Als u de ervaren professionals van dit bedrijf inhuurt voor de dieptereiniging van uw professionele keukens, krijgen bacteriën geen kans. Bovendien wordt uw personeel ontlast, omdat zij hun tijd niet hoeven te besteden aan de schoonmaak van hun werkplek. Daarnaast zorgen de professionals van dit bedrijf ervoor dat uw apparatuur minder storingen krijgt én de levensduur van deze apparaten verlengd wordt. Wilt u meer weten over alle diensten die dit bedrijf u aanbiedt? Neem dan contact met ze op via de contactgegevens op hun website.

https://www.floorfacility.nl/