Pakhuis Delft
Image default
Beauty en verzorging

Breng een bezoek aan een unieke kapper in Utrecht

Schiffer Haarbeleving is een kapper uit Utrecht die een uniek concept biedt aan zijn klanten. Het gaat deze kapper om meer dan enkel het knippen van haar. Hier staat de ultieme haarbeleving in de kappersstoel centraal. Op het moment dat je binnenkomt zorgt deze specialist voor het ultieme wellness gevoel. Dit wordt door hen de haarbeleving genoemd. Deze beleving maken zij door inzet, passie en bekwaamheid. Om deze beleving nog completer te maken verzorgen zij muziek in verschillende genres. Soms geniet je hier zelfs van livemuziek rondom de vleugen die middel in de zaak staat. Alles bij elkaar maakt het dat deze kapper uit Utrecht een uniek concept biedt. Deze kapper beschikt over kunstzinnige wanden die ook onderdeel zijn van de haarbeleving. Dit hangt er voor de medewerkers en klanten als inspiratie.

Een gespecialiseerde herenkapper

Deze zaak uit Utrecht staat ook bekend als gespecialiseerde kapper voor heren. Je kunt hier voor veel meer terecht dan alleen het knippen van je haar. Deze kapper verzorgt een professionele kappersbehandeling door onder andere een scheerritueel en baardvariatie. Je krijgt een luxe behandeling terwijl je bent ondergedompeld in een fijne en stimulerende omgeving. Vanaf het moment dat je binnenkomt ervaar je een oase van rust. Er worden zintuigen geprikkeld door de fijne muziek en geweldige Italiaanse koffie. Deze kapper doet zijn uiterste best om je te voorzien van een rustgevende en onvergetelijke ervaring.

Breng een bezoek aan deze unieke kapper

Breng een bezoek aan deze kapper uit Utrecht wanneer je een uniek concept wilt ervaren. Bij deze kapper ben je niet alleen voorzien van een prachtig kapsel, maar ook van een ultiem wellness gevoel. Dit gebeurt vanaf binnenkomst tot het moment dat je weggaat. Wil jij dit concept zelf ervaren? Bezoek de website van deze specialist voor meer informatie en het inplannen van een afspraak.