Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

My Home Office

Wat is My Home Office?

My Home Office is in principe niets meer dan jouw vrijstaande eigen kantoor in je eigen tuin of op je eigen terrein. Het vrijstaande kantoor zorgt ervoor dat je thuis werkt, maar toch alle nodige kantooromstandigheden meekrijgt. Het werksfeertje is aanwezig en je komt niets tekort, sterker nog, je kunt het in je eigen vrijstaande kantoor zo gek maken als je wilt!

 

Welke opties zijn er?

My Home Office biedt een aantal modellen waaruit je kunt kiezen. Als je je eigen kantoor gaat laten plaatsen en produceren is model 1.0 een optie waarbij je ideaal je bureau in het vrijstaande kantoor hebt. Je hebt voldoende ruimte en je kunt aan de slag. Bij model 2.0 heb je een stuk meer ruimte en ook de mogelijkheid een bed in jouw kantoortje te plaatsen! Verder heb je de mogelijkheid een model op maat te laten maken. Wel dien je hiervoor een offerte aan te vragen. My Home Office met sanitair erin is ook een optie.

 

De grootste voordelen

Wat tot de grootste voordelen van My Home Office behoort is het principe dat je thuis werkt, maar wel je eigen geïsoleerde ruimte hebt. Je kunt je werkomgeving creëren hoe jij hem fijn vindt en je hebt van niks en niemand last. Eventuele kinderen en huisdieren kunnen je niet lastig vallen, maar ook afleiding vanuit huis wordt voorkomen. Dit is bij velen een groot probleem bij het thuiswerken. Verder is een groot voordeel dat de meeste mensen voor dit concept geen vergunning nodig hebben. Er is sprake van een snelle levertijd van meestal 4 tot 6 weken. Ook ziet het gebouw er fraai uit en zijn de nodige ramen aanwezig.