Pakhuis Delft
Image default
Beauty en verzorging

U bent in goede handen bij deze nagelsalon in Den Haag

Wanneer u woonachtig bent in regio Den Haag en u uw nagels wilt laten verzorgen, brengt u het best een bezoek aan nagelsalon City-Nails en Beauty. Dit is hét adres in de regio voor de beste hand- en nagelverzorging. Of u nu een simpele manicure wilt laten uitvoeren of all-out wilt gaan met acrylnagels en nail art: het kan allemaal bij deze nagelsalon in het centrum van Den Haag.

Een greep uit het dienstenaanbod

De ervaren en gediplomeerde nagelstylisten van City-Nails en Beauty kunnen uiteenlopende nagelbehandelingen voor u verzorgen. Zo kunt u gaan voor een luxe of standaardmanicure, maar ook voor een set acryl- of gelnagels. Hierbij kiest u natuurlijk volledig zelf voor welke kleur u gaat en of u nog nail art, zoals glitters, wilt laten toevoegen. Op deze manier krijgt u een set nagels waar u helemaal tevreden mee de deur van deze nagelsalon in Den Haag uitloopt.

Kies voor een andere behandeling

Wilt u ook uw voeten laten verzorgen? Of zijn uw wenkbrauwen toe aan een opfrisbeurt? In beide gevallen en meer kunt u tevens aankloppen bij City-Nails en Beauty. U kunt er verschillende verwenbehandelingen inplannen, zoals:

  • Diverse pedicurebehandelingen
  • Diverse wenkbrauwbehandelingen
  • Diverse gezichts-/schoonheidsbehandelingen

Maak direct een afspraak

Waarvoor wilt u een afspraak maken bij deze schoonheids- en nagelsalon in Den Haag? Maak uw keuze door alle behandelingen op de website te bekijken en plan direct een afspraak in. Het inplannen van een afspraak gaat eenvoudig via de contactgegevens op de website. Voor welke behandeling(en) u ook gaat, u kunt er zeker van zijn dat u met de grootste zorg wordt behandeld. Dit komt doordat de nagelsalon in Den Haag niet alleen hét adres is voor het ondergaan van behandelingen, maar ook voor trainingen op schoonheidsgebied. Er worden verschillende opleidingen gegeven door gediplomeerde stylisten, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit bij elke behandeling!