Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Ontdek het boerenleven door te logeren bij de boer in Zeeland!

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe het echte boerenleven er eigenlijk uitziet? Dan is dit uw kans! Kies ervoor om te logeren bij de boer in Zeeland. Bij Appartement de Graanzolder maken ze dit voor iedereen mogelijk. Zowel grote groepen als gezinnen of stelletjes zijn bij deze boer in Zeeland van harte welkom om te komen logeren. U kunt er zelf voor kiezen in hoeverre u mengt in het boerenleven. Wilt u het liefst van alle rust genieten en de bijzondere omgeving verkennen? Dat is geen enkel probleem. Er zijn diverse prachtige wandel- en fietsroutes door de mooie Zeelandse landschappen. Ook is Appartement de Graanzolder omgeven door leuke dorpjes die zeker een bezoek waard zijn. En wat dacht u ervan om eens lekker uit te waaien aan zee? Ook als u niets van het boerenleven wilt meemaken, is er dus van alles te beleven!

De mogelijkheden op de boerderij zelf

Wilt u wel liever op de boerderij blijven en het echte boerenleven ontdekken? Dan is er van alles mogelijk als u gaat logeren bij de boer in Zeeland. De eigenaren van deze boerderij vinden het namelijk ontzettend leuk om te laten zien wat hun dagelijkse bezigheden zijn. Natuurlijk is het voor hen ook fijn om zo nu en dan wat hulp te krijgen. Bent u een echte dierenliefhebber? Dan mag u uiteraard helpen bij het voeren van de koeien en de kippen. Ontzettend leuk! Mocht u geluk hebben, dan mag u zelfs meekijken bij de bevalling van een van de koeien. Ook is het mogelijk om mee te rijden op de tractor. Wilt u graag een rondleiding over de hele boerderij? Vraag hier dan gerust naar. Tom en Angelé laten u graag alles zien!

Reserveer snel uw overnachting

Lijkt logeren bij de boer in Zeeland u wel wat? Reserveer dan snel een overnachting via de website van Appartement de Graanzolder of neem contact op met Tom en Angelé. Hun contactgegevens vindt u via de website.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/