0

Ontdek het boerenleven door te logeren bij de boer in Zeeland!

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het echte boerenleven er eigenlijk uitziet? Dan is dit je kans! Kies ervoor om te logeren bij de boer in Zeeland. Bij Appartement de Graanzolder maken ze dit voor iedereen mogelijk. Zowel grote groepen als gezinnen of stelletjes zijn bij deze boer in Zeeland van harte welkom om te komen logeren. Je kunt er zelf voor kiezen in hoeverre je je mengt in het boerenleven. Wil je het liefst van alle rust genieten en de bijzondere omgeving verkennen? Dat is geen enkel probleem. Er zijn diverse prachtige wandel- en fietsroutes door de mooie Zeelandse landschappen. Ook is Appartement de Graanzolder omgeven door leuke dorpjes die zeker een bezoek waard zijn. En wat dacht je ervan om eens lekker uit te waaien aan zee? Ook als je niets van het boerenleven wilt hebben, is er dus van alles te beleven!

De mogelijkheden op de boerderij zelf

Wil je wel liever op de boerderij blijven en het echte boerenleven ontdekken? Dan is er van alles mogelijk als je komt logeren bij de boer in Zeeland. De eigenaren van deze boerderij vinden het namelijk ontzettend leuk om je te laten zien wat hun dagelijkse bezigheden zijn. Natuurlijk is het voor hen ook fijn om zo nu en dan wat hulp te krijgen. Ben je een echte dierenliefhebber? Dan mag je uiteraard helpen bij het voeren van de koeien en de kippen. Ontzettend leuk! Mocht je geluk hebben, dan mag je zelfs meekijken bij de bevalling van een van de koeien. Ook is het mogelijk om mee te rijden op de tractor. Wil je graag een rondleiding over de hele boerderij? Vraag hier dan gerust naar. Tom en Angelé laten je graag alles zien!

Reserveer snel jouw overnachting

Lijkt logeren bij de boer in Zeeland jou wel wat? Reserveer dan snel jouw overnachting via de website van Appartement de Graanzolder of neem contact op met Tom en Angelé. Hun contactgegevens vind je via de website.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/