Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Pak de kans om wijnflessen te kopen van diverse bekende wijnhuizen

Bij ViaWijn is het eenvoudig om allerlei soorten wijnflessen te kopen van de bekendste wijnhuizen. U vindt in het ruime assortiment van deze specialist vele verschillende wijnen, ook bijzondere. Daarbij zijn de wijnen ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Het doel van deze wijnkenner is namelijk dat iedereen geniet van een heerlijk glas wijn. Dit wil men bereikbaar maken voor iedereen, ook voor mensen met een wat kleiner budget. Ook is er een wijn voor ieders smaak, of u nu houdt van een volle rode wijn, een frisse witte wijn of een fruitige rosé, u vindt het allemaal bij ViaWijn.

Koop een passende wijn voor iedere gelegenheid

Niet alleen kunt u bij ViaWIjn wijnflessen kopen voor verschillende smaken, maar ook kunt u een passende wijn vinden voor iedere gelegenheid. Want een krachtige rode wijn past natuurlijk uitstekend bij wildgerechten, en een droge witte wijn is heerlijk bij vis. Of kiest u voor een zoete rosé voor bij de borrel? Of u nu wijnflessen met rode, witte, rosé of mousserende wijn wilt kopen, bij ViaWijn vindt u wijn voor iedere gelegenheid. Vindt u het moeilijk om te kiezen? ViaWijn geeft bij iedere wijn een uitgebreide beschrijving. Zo wordt het kiezen van de juiste wijn een fluitje van een cent.

De beste wijnen van over de hele wereld

Bij ViaWijn vindt u alleen maar kwaliteitswijnen. Ze importeren wijnen uit diverse wijnlanden over de hele wereld, zoals Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Chili, Frankrijk en natuurlijk Italië. Bekende wijnhuizen waarvandaan ViaWIjn importeert zijn Bernardus uit Amerika, Boschendal uit Zuid-Afrika, Casa Silva uit Chili en Anselmann uit Duitsland. Bent u op zoek naar een specifieke wijn? Bij ViaWijn vindt u hem vast. En ook prettig: uw bestelling wordt vanaf € 100,- gratis thuisbezorgd. Dit gebeurt altijd binnen drie werkdagen. Zo geniet u snel van een lekkere wijn bij het diner, bij de borrel of tijdens een gezellig feestje met familie en vrienden.

http://www.viawijn.nl/