Pakhuis Delft
Image default
Sport

De perfecte zeilbroek voor dames en heren voor een lange zeiltocht

Wanneer u een zeiltocht gaat maken, moet u goed voorbereid op pad gaan. Het weer is immers niet te voorspellen. Dus ook in extreme weersomstandigheden is het belangrijk dat zowel dames als heren over de juiste zeiljas en zeilbroek beschikken. Denk hierbij aan wind- en waterdichte materialen die u warm en droog houden tijdens een zeiltocht. Waar u een inshore zeiljas en zeilbroek voor dames en heren kunt kopen? Dat is natuurlijk in de webshop van Vreeken. Hier vindt u zeilbroeken- en jassen in allerlei soorten, kleuren en maten. De medewerkers van Vreeken voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies zodat u met de juiste producten een zeiltocht kunt maken.

Zeilkleding van bekende merken

In het assortiment van Vreeken vindt u merken zoals Musto, Imhoff, Helly Hansen, Slam en Jobe. Allen gerenommeerde merken voor de passionele zeiler. Naast zeilkleding, vindt u hier ook alle bijhorende accessoires en veiligheidsartikelen. Denk bijvoorbeeld aan opbergtonnen, zonnebrillen, zwemvesten en megafoons. Bekijk op uw gemak het uitgebreide assortiment en plaats eenvoudig uw bestelling. Bestellingen vanaf €69,- worden gratis bezorgd. En is uw product op voorraad? Dan kunt u een snelle levering van 1 werkdag verwachten. Voor deskundig advies over een zeiljas voor heren of een zeilbroek voor dames kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de vriendelijke medewerkers van Vreeken.

Kom langs!

Wilt u de zeilbroek voor dames of de zeiljas voor heren in het echt zien en passen? Kom dan langs in de fysieke winkel van Vreeken in Loosdrecht. Hier kunt u tevens uw bestelde producten ophalen of omruilen. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend. U kunt gratis voor de deur parkeren, wel zo makkelijk. De winkel vindt u aan de Oud Loosdrechtsedijk, centraal gelegen in ’t Gooi tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Bent u op zoek naar een specifiek product voor het zeilen onder zware omstandigheden? Bel dan even van tevoren, zodat de medewerkers de voorraad kunnen controleren.