Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuivende panelen voor in uw bedrijf

Schuivende panelen maken iedere grote ruimte in een bedrijf functioneler. De ruimte wordt door de panelen opgedeeld in kleinere ruimtes. Vaak zijn kleinere ruimtes makkelijk in te delen of in te richten. In een grote ruimte is het met de schuivende panelen mogelijk om meerdere werkplekken te creëren voor uw medewerkers. Hierdoor kunnen er meerdere mensen tegelijk op kantoor werken. In ziekenhuizen is het bijvoorbeeld mogelijk om meer wachtruimtes te creëren met de panelen. De oplossingen zijn eindeloos.

Bekijk het hele assortiment schuivende panelen

Bekijk nu het hele assortiment aan schuivende panelen van BREEDVELD. U vindt verschillende soorten panelen van verschillende formaten. Veel kantoren en zorginstellingen maken gebruik van de schuivende panelen. De laatste tijd komen daar ook steeds vaker kerken en onderwijsinstellingen bij. Zo ziet u hoe multifunctioneel de schuivende panelen zijn in verschillende branches. Als u interesse heeft in een van de schuivende panelen, dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. De experts van het bedrijf geven een goede prijsindicatie voor de panelen en het monteren ervan. Bespreek nu met de experts van BREEDVELD wat uw eisen en wensen zijn voor de schuivende panelen. Er wordt dan samen gekeken naar de mogelijkheden en naar het uiterlijk van de panelen voor in uw bedrijf. Gaat u voor een stoffen afwerking of voor een afwerking met een foto erop? Het is volledig aan u en wat u bij uw bedrijf vindt passen.

Vraag een offerte aan

Vraag nu een offerte aan voor de schuivende panelen bij een van de experts van BREEDVELD. De experts bespreken al uw wensen en eisen voor de panelen en maken daar een passende prijsindicatie bij, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarna wordt er een afspraak gemaakt voor het monteren van de panelen. Dit wordt gedaan door onze monteurs. Ze hebben jarenlang ervaring en kennis op zak.

https://www.breedveld.com/