Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Succesrecept voor een dagje weg met het gezin

Wat is een goede bestemming voor een dagje weg met het gezin? Best een goede vraag als je rekening wilt houden met verschillende leeftijden. Vogelpark Avifauna heeft alles in huis voor een perfect dagje weg met kinderen. En daarmee ook voor volwassenen, want er is genoeg te beleven voor iedereen. Tijdens dit dagje weg met het gezin ontmoet je allerlei bijzondere vogels, maar ook veel andere dieren. En de kids gaan maar al te graag mee om te spelen in de gigantische speeltuin Daar is zowel binnen als buiten van alles te doen. Een bezoek aan Vogelpark Avifauna is daarom een succesrecept voor een dagje weg met het gezin.

Ontmoet allerlei dieren tijdens een dagje weg met je kinderen

Hoewel de naam anders doet vermoeden, wonen er allerlei dieren in Vogelpark Avifauna. Het park is opgedeeld in verschillende leefgebieden. Je kunt ze allemaal bezoeken tijdens je dagje weg met het gezin. Zo kun je in het Madagaskargebied door een Afrikaans landschap lopen waar inheemse vogels leven. Let ook op de grappige halfaapjes die daar wonen. Ze durven vaak heel dichtbij je te komen. Wandel ook eens door de Oosterse tuin met allerlei exotische vogels. En kijk goed of je de rode panda’s ziet die er rondopen. Of ga de kleurrijke lori’s voeren in de Lori Landing waar deze vogels leven. Een topervaring voor je dagje weg met de kinderen.

Veel te beleven

Vogelpark Avifauna is elke dag open voor een dagje weg met het gezin. Je kunt er terecht tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Parkeren bij het park is gratis en er zijn prima faciliteiten. Tijdens een dagje uit met kinderen krijg je natuurlijk trek. Op dat moment kun je kiezen uit de verschillende restaurants van het park om even lekker uit te rusten. Geniet van een lekker hapje en drankje voor je de speeltuin induikt om alle toestellen en attracties te proberen. Kaartje kopen voor je dagje weg met de kinderen? Dat doe je gemakkelijk online. Kun je meteen het dagprogramma checken om te zien wat er te doen is. Vogelpark Avifauna is een onvergetelijke ervaring voor een dagje weg met kinderen.