Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

In dit Griekse restaurant in Hoeven moet je geweest zijn!

Als u op zoek bent naar een goed restaurant in West-Brabant valt er genoeg te vinden. Wellicht heeft u al een favoriet, een Italiaan of Chinees bijvoorbeeld. Maar misschien wilt u ook wel eens de cuisine uit een andere cultuur proberen. Ondanks de vele restaurants in Nederland zijn er nog altijd veel mensen die nooit de Griekse keuken hebben ervaren. We spreken hier over een ervaring, omdat het bij een Grieks restaurant ook gaat om de sfeer; om tafelen en gezelligheid. Daarvoor bent u bij Mythos, hét Grieks restaurant te Hoeven, aan het juiste adres. Met een prachtig decor, indrukwekkend menu en speciale avonden met livemuziek wordt u hier geïntroduceerd tot de Griekse keuken zoals het hoort.

De Griekse keuken: smaakvol en divers

Van Gyros, Musaka en Tzatziki heeft u wellicht al eens gehoord. Maar de Griekse keuken heeft nog veel meer te bieden. Ze hebben diverse gerechten met vlees, vis en groenten. Ze serveren Mediterraans, dus met menig gelijkenis met wat er in andere landen rond de Middellandse zee wordt gegeten. Griekse gerechten zij doorgaans zeer toegankelijk voor wie er nog niet bekend mee is. Ze worden graag gegeten door jong en oud. U heeft de keuze uit heerlijke creaties met olijfolie en kruiden, typisch voor de Griekse keuken. Er zijn veel veelzijdige elementen zoals feta en honing. In Grieks restaurant Mythos te Hoeven, hebben veel traditionele Griekse gerechten een unieke draai gekregen om ze nog meer te verrijken. U kunt zich er laten introduceren tot al het lekkers dat Griekenland te bieden heeft, van voor- tot nagerecht.

Griekse gezelligheid

De maaltijd is in Griekenland van oudsher een belangrijk moment. Het is een moment van samenzijn en gezelligheid. Eten, drinken, praten en lachen, gaan goed samen. In het restaurant in Hoeven kunt u plaatsnemen binnen of op het terras, beide ingericht naar Griekse sfeer. U mag er de tijd voor nemen om de Griekse cuisine te leren kennen. Eerst met een glaasje Ouzo, Griekse drank die als aperitief wordt gedronken. Dan is het tijd voor lekkere gerechten gedurende verschillende gangen. Met Griekse wijn erbij, of iets anders lekkers te drinken. Het restaurant in Hoeven heeft ook een menu speciaal voor kinderen, maar laat ook hen vooral eens proeven van het typisch Griekse. Het heerlijk gegrilde vlees zal ook bij hen in de smaak vallen, zeker met Musaka erbij.