Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

U bestelt zand eenvoudig bij dit bedrijf uit Rotterdam

Als u graag een ervaren leverancier van zand, grond en machines inschakelt in de omgeving van Rotterdam, dan is C Heuvelman & Zn BV u graag van dienst. Het leveranciersbedrijf in Krimpen aan den IJssel levert bouwgrondstoffen aan bedrijven en particulieren. U bent bij hen verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast is dit bedrijf gespecialiseerd in het afvoeren van zowel grond en puin als groenafval in de omgeving van Rotterdam. Ook beschikken deze specialisten over een weegbrug waar u vervoersmiddelen kunt wegen.

Voor het afvoeren van grondstoffen moet u bij deze leverancier zijn

Het kan zijn dat u nog resterend puin heeft liggen, als u recent uw huis verbouwd heeft of uw tuin opnieuw heeft aangelegd. Stenen, grond en groenafval wilt u uiteraard zo snel mogelijk laten afvoeren. Hiervoor schakelt u de expertise in van C. Heuvelman & Zn BV. De grondstofspecialisten komen bij u langs om het afval op te halen en voeren dit af naar hun depot. Na een keuring wordt de grond weer verhandeld, zodat er niets verspild wordt. Kiest u ervoor om zand en grond te laten afvoeren door dit bedrijf uit Rotterdam? Dan rekent u op een uitstekende service én verlaagt u de negatieve impact op het milieu. Het laten afvoeren van grond en zand gebeurt netjes en snel door de vakkundige medewerkers van dit bedrijf uit Rotterdam.

Ontdek het assortiment en plaats uw bestelling

Voor het bestellen van zand en het laten afvoeren van overtollig grond kiest u voor dit gespecialiseerde bedrijf uit Rotterdam. Maak eenvoudig een afspraak voor de afvoer van grondstoffen door contact met hen op te nemen. Ook voor het huren van opslag- of bedrijfsruimtes benadert u deze specialist. Zij verhuren een loods van 3000 vierkante meter die zich uitstekend leent als opslag- of bedrijfsruimte. Daarnaast mag u gebruik maken van de weegbrug die het bedrijf in bezit heeft.

https://www.heuvelman-zand.nl/nl/2/puin-afvoeren-rotterdam.aspx