Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Urenlijst

Een urenlijst is een handige input voor jouw urenadministratie. Op zo’n urenlijst houdt een medewerker zijn uren bij, vaak gelinkt aan een taak, project of klant. Het bijhouden van je gewerkte uren via een urenlijst maakt inzichtelijk hoeveel tijd je aan jouw werk besteedt. Hierdoor kan een werkgever gericht uren factureren en een juiste uitbetaling doen aan de werkgevers. Ben jij opzoek naar een handig systeem? Dan heeft Keeping misschien hét urenlijst programma voor jou!

Verschillende type urenlijsten

Een populaire manier om urenregistratie bij te houden is in Excel. Excel is voor veel mensen gebruiksvriendelijk in de basis en staat bij velen standaard op de computer. Nadeel is echter dat je dit enkel van achter de pc kan updaten en de gegevens uit de urenlijst niet online beschikbaar zijn. Dat is het voordeel van urenlijsten in Keeping.

Urenlijst in Keeping

In Keeping kan jouw personeel altijd en overal online zijn of haar urenlijsten bijwerken. Handig voor hen, want ook medewerkers die op locatie werken kunnen zo overal hun urenadministratie doorgeven. En ook prettig voor jou als werkgever; je hebt namelijk overal inzicht in de uren en kosten van jouw personeel. Tevens kun je interessante rapportages downloaden, die jou inzicht geven verbeterpunten. Je kan de winstgevendheid van personeelsleden, taken of projecten direct inzien en zo optimaliseren waar nodig. Interesse? Vraag nu de gratis demo urenlijsten aan!

https://keeping.nl/urenlijst