Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vers fruit uit Hengelo van lokale telers

Het eten van voldoende fruit is belangrijk voor het behouden van een gezonde levensstijl. Niet alleen is fruit ontzettend lekker, maar deze zit ook boordevol vitamines, mineralen en andere belangrijke vezels. Vers fruit is daarmee een uitstekend tussendoortje. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om werkfruit aan te bieden en ook schoolfruit wordt steeds populairder. Zo creëer je namelijk een gezonde leefomgeving. Bij Ronnie Weegink kun je heerlijk vers fruit bestellen voor op de werkvloer. Laat een heerlijk fruitmand samenstellen door deze specialist en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen.

Zorg voor een gezonde werkomgeving

Bij Ronnie Weegink kun je vers fruit laten bezorgen op de werkvloer, waaronder in de omgeving van Borne, Hengelo, Enschede en Oldenzaal. Heb je een bedrijf en wil je dat jouw werknemers zich fitter voelen? Dan kan het aanbieden van een gezonde versnapering al een groot verschil maken. Door een gezamenlijke fruitpauze in te lassen zorg je namelijk op de lange termijn voor minder uitval en een hogere productiviteit. Het vers fruit van deze aanbieder komt van lokale telers in Hengelo en is daarbij vrij van chemicaliën en andere schadelijke stoffen. Ook wordt het fruit met de hand gecontroleerd, voordat deze wordt bezorgd. Je bent daarom altijd verzekerd van fruit van de beste kwaliteit. Bestel een fruitmand en zorg voor een gezond werkklimaat!

Laat heerlijk fruit bezorgen op de zaak

Wil je vers fruit laten bezorgen bij jou bedrijf in de omgeving van Hengelo? Dan schakel je Ronnie Weegink in, als dé fruitspecialist in de regio. Je kunt contact met ze opnemen en jouw bestelling plaatsen. Dit kan om een eenmalige bestelling gaan, maar ook om een maandelijkse of wekelijkse. Twijfel je nog? Dan kun je ook een proefpakket bestellen, zodat je direct weet waar je aan toe bent als  je contact opneemt met deze fruitspecialist uit regio Hengelo.