Pakhuis Delft
Image default
Woningen

Soorten verlichting voor je buitenruimte

Als je van je tuin of veranda een plek wilt maken waar je ’s avonds kunt genieten, moet je verlichting toevoegen. Dit is een geweldige manier om een ​​gezellige sfeer te creëren en om je gasten zich welkom te laten voelen. Bovendien kan het installeren van een buitenlamp de veiligheid in huis verhogen. Wanneer je buitenruimte voldoende verlicht is, merk je elke indringer op die je eigendom betreedt. Er zijn verschillende soorten buitenverlichting waar je uit kunt kiezen. Wandlampen, tuin spots en plafondlampen kunnen geweldige verlichtings opties zijn voor je buitenruimte.

Wandlamp met sensor

Als je de veiligheid wilt vergroten en tegelijkertijd energie wilt besparen, moet je een buitenlamp met sensor installeren. Deze lampen gaan aan als er iemand langs loopt en gaan na een tijdje weer uit, dus ze worden alleen gebruikt als ze nodig zijn. Dit bespaart stroom en zorgt bovendien voor een interessant effect in je buitenruimte. Lampen met sensoren zijn geschikt voor plaatsing in paden of buitenmuren. Deze lamp kan elke beweging in je tuin detecteren. Wanneer iemand aankomt en nadert, gaat de lamp automatisch aan. Vervolgens wordt het uitgeschakeld nadat er enige tijd is verstreken zonder dat iemand in de buurt is (meestal 20 seconden).

Spotjes

Wil je de ruimte voor je huis verlichten, dan is een spot hier perfect voor. Dit kan op elke muur of op de grond worden geïnstalleerd als een lantaarnpaal. Het voordeel van dit type verlichting is de veelzijdigheid. Ze kunnen op elke plek in je buitenruimte worden geïnstalleerd. Het licht zelf is helder, maar zal de ruimte niet overspoelen met te veel licht, waardoor het ideaal is voor kleine ruimtes zoals patio’s of veranda’s. Je kunt ook een tuinspot gebruiken om een ​​bepaald element in je tuin uit te lichten. Je kunt bijvoorbeeld een spot plaatsen om het beeld of waterornament in je tuin te verlichten.

Buitenlampen van Lampentotaal.nl

Lampentotaal.nl niet alleen diverse verlichting voor binnen maar ook buitenruimtes. Buitenverlichting vind je bij Lampentotaal in de vorm van wandlampen, plafondlampen, lampen met sensoren, tuinspots en nog veel meer. Als je wandlampen nodig hebt, kun je kiezen uit collecties zoals Up en downlighter Roty, Wandlamp Jersey met bewegingsmelder, Landelijke buitenlamp of design buitenlamp Hoosic. Heb je daarnaast verlichtingsarmaturen voor in de tuin nodig, dan kun je de sensor staande buitenlampen, Antraciet terraslampen Hedwig of moderne buitenlampen Boston installeren. De keuzes zijn eindeloos!