Pakhuis Delft
Image default
Horeca

Wat te doen in de beachclub Scheveningen?

Wie Scheveningen zegt, zegt strand en zee. En bij strand en zee hoort natuurlijk ook de beachclub Scheveningen. In Scheveningen heb je tal van verschillende beachclubs en er is altijd een beachclub Scheveningen waar jij gegrepen wordt door de sfeer en waar jij aan het eind van de dag een heerlijk hapje eet en heerlijk geniet van de mensen, de muziek en de heerlijke drankjes. 

Begin de dag bij beachclub Scheveningen

Ga je genieten van een heerlijk zonnig dagje Scheveningen? Begin die dag dan in beachclub Scheveningen. Neem er een kop koffie en een broodje en stippel bij beachclub Scheveningen de route voor de dag uit. Het uitstippelen van de route voor een dag Scheveningen is geen probleem. Het is eerder een kwestie van schrappen, want in een dag kun je nooit al het moois dat Scheveningen biedt zien. Een weekendje Scheveningen, in een hotel in de buurt van beachclub Scheveningen, komt al meer in de richting. 

Ook ‘s avonds is het heerlijk in Scheveningen

Het is toch al goed in elk geval een nachtje te blijven in Scheveningen. Want ‘s avonds is het ook al goed toeven in de badplaats onder de rook van Den Haag. Je kunt er een gokje wagen, een bioscoopje pikken en heerlijk op stap. Ook in de avonduren is het dus heerlijk in Scheveningen. Zonde om het maar bij één dag te laten. 

Wandel door de levendige haven en ontdek het Kurhaus

Na de kop koffie bij beachclub Scheveningen wandel je door de levendige haven, ontdek je het uit 1886 stammende Kurhaus en ontdek je dat de Pier in Scheveningen weer helemaal terug van weggeweest is. Madurodam is ook al zo’n plek waar je simpelweg geweest moet zijn als er een dag Scheveningen op de agenda staat. En dan hebben we nog slechts het topje van de ijsberg benoemd. 

Ontdek Muzee Museum en de prachtige sculpturen in het zee museum Beelden aan Zee

Want ook Muzee Museum is de moeite van het bezoeken waard, net als de sculpturen die je in zee museum Beelden aan Zee ziet. Scheveningen biedt vier verschillende stranden en geldt als het summum voor de watersporter. Ook vind je op het strand volleybalvelden en natuurlijk is gewoon bakken op het strand een prima optie als je in Scheveningen bent. Ook het gezellige centrum van Scheveningen is en blijft de moeite waard. Je vindt er de leukste winkeltjes en geniet ook daarvan een uitgelaten sfeer. 

Mensen, loungen en eindeloze stranden

Je keert het einde van de dag terug bij beachclub Scheveningen. Om daar iets te drinken en te eten en te loungen. Om naar mensen en de eindeloze stranden en de zee te kijken. Wat kan de boulevard van Scheveningen prachtig zijn, en dat voor iedereen. Scheveningen geldt overigens als een van de acht districten van Den Haag, maar was nooit een zelfstandige gemeente. Wel heeft Scheveningen een eigen wapen. In Scheveningen vind je vissers en kunstenaars, jonge en oudere toeristen en vind je voldoende vertier voor elke doelgroep.