Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Gemakkelijk een afspraak maken bij deze kapper

Is het voor u weer tijd om een afspraak te maken bij de kapper? Dit wilt u natuurlijk wel doen bij een kapsalon waar ervaring, kennis en kwaliteit voorop staan. Daarom kiest u voor Hair by Louella uit Clinge! De vakbekwame kapsters luisteren naar uw wensen en zetten uw gezondheid voorop. Doordat dit een onafhankelijke kapsalon is, wordt er alleen gewerkt met de beste merken die het beste in uw haar naar boven halen. De kapsters geloven in deze producten en leggen u hiermee graag in de watten. Niet alleen worden hier de beste haarproducten gebruikt, maar ook de beste make-upmerken worden gebruikt, zoals Natulique en PUPA Milano.

Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding

Zowel heren als dames kunnen bij deze kapper een afspraak maken. Ook kinderen zijn meer dan welkom! De eerlijke tarieven zijn te vinden op de overzichtelijke website. Hier ziet u bijvoorbeeld dat ook het trimmen van uw baard mogelijk is en ook het epileren en kleuren van wenkbrauwen laat u hier doen. U wandelt altijd weer helemaal fris en fruitig deze salon uit. U voelt zich energiek, zelfverzekerd en ontspannen. Dit is niet alleen van binnen te voelen, maar ook de buitenwereld ziet dit in u terug. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk realiseren, dus het is aan te raden om snel een afspraak te maken bij deze kapper uit Clinge!

Ga voor een arrangement naar keuze

Wilt u even helemaal ontspannen? Kies dan bijvoorbeeld voor het wellness ritual – care & beauty arrangement. Dit is een uniek ritueel waarmee vermoeidheid en stress plaatsmaken voor ontspanning en gemoedsrust. U bevindt zich tijdens het ritueel in een wellnessruimte met achtergrondmuziek en sfeerverlichting. U ligt in een heerlijke massagestoel en u krijgt een drankje naar keuze aangeboden. Dit zijn nog maar enkele factoren van het heerlijke arrangement! Ontdek het allemaal door een afspraak te maken bij deze kapper.

https://www.hairbylouella.nl/