Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Wil u naar een goed restaurant in Bergen op Zoom?

Of u nu een inspirerend bezoekje komt brengen aan de stad, of een leuke plek zoekt om te lunchen of dineren met vrienden of familie: een leuk restaurant in Bergen op Zoom hoort erbij. Brasserie La Pucelle ligt in het charmante Markiezenhof, een van de oudste stadspaleizen in heel Nederland. Op de menukaart vindt iedereen wel iets waar hij of zij zin in heeft. Een evenement of feest geven in dit restaurant in Bergen op Zoom is ook mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Smakelijk lunchen of dineren in een restaurant in Bergen op Zoom

Bent u wel eens in Bergen op Zoom geweest? Dit rustige stadje is een van de parels van Noord-Brabant. Voor bezoekers is het oude stadspaleis het Markiezenhof beslist een van de hoogtepunten. Gevestigd in dit historische gebouw, dat open is voor publiek, vindt u het leukste restaurant in Bergen op Zoom: Brasserie La Pucelle.

Dineren op een prachtige locatie

Het Markiezenhof is een plek met een lange geschiedenis. In het oudste stadspaleis van Nederland herbeleeft u de historie van de streek. Het is dan ook een hele beleving om hier te dineren. Vanuit het restaurant heeft u zicht op de prachtige binnenplaats, en ook de authentieke eeuwenoude bar in de kelder van het pand is spectaculair. Alleen voor de locatie is La Pucelle al een bezoekje waard.

U vind heerlijke seizoensproducten op de kaart

Komt u voor een heerlijke lunch of voor een spectaculair diner? Deze Brasserie is beslist geen vreetschuur – op de wisselende kaart vindt u verse streekproducten van het seizoen. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van de groenten en kruiden die geoogst worden in de moestuin van de Markiezenhof zelf. Voor een culinaire beleving op een bijzondere locatie, bent u hier aan het juiste adres. Ervaar het zelf!