Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Wilt u weten wat escrow voor uw software kan betekenen? Neem contact met dit bedrijf op

Veel bedrijven zijn afhankelijk van software voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Wanneer u ook een onderneming heeft waarbinnen een bepaald computerprogramma wordt gebruikt, wilt u daartoe natuurlijk altijd toegang hebben. Als u een escrow-agent inschakelt, wordt de software die u gebruikt zorgvuldig opgeslagen, zodat u er altijd bij kunt wanneer dat nodig is. Softcrow uit Almere is zo’n ervaren escrow-agent die uw software met plezier voor u opslaat. Zij hebben klanten uit onder andere de financiële sector, de retail, zorg, woningcorporaties en meer. Bovendien heeft deze specialist al meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Met behulp van deze escrow-agent kunt u altijd bij uw software

Wanneer uw softwareleverancier failliet gaat, wilt u natuurlijk nog steeds bij uw software kunnen. De werkzaamheden binnen uw bedrijf moeten immers voortgezet worden. Wanneer u deze escrow-agent in de arm neemt, worden uw broncodes en software door dit bedrijf opgeslagen. In geval van nood kunt u dan altijd daar terecht voor uw software. Daarnaast is het mogelijk om uw onderneming te beschermen tegen de steeds sterker in opkomst zijnde ransomware. Dit doet u door regelmatig back-ups van uw gegevens te laten maken en deze zorgvuldig op te laten slaan. U heeft dan altijd een recente back-up om op terug te vallen. Ook voor bescherming tegen ransomware zit u bij dit escrow-bedrijf goed.

Neem contact met deze specialist op en stel uw vragen direct

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen de gevaren van ransomware, of wilt u zeker weten dat u in geval van leveringsproblemen van uw softwareleverancier, nog steeds bij uw software kunt? In beide gevallen sluit u een escrow-overeenkomst af met deze ervaren escrow-agent. Wanneer u eerst meer informatie over de dienstverlening van dit gespecialiseerde bedrijf wilt ontvangen, neemt u contact met ze op via hun website. Een van de specialisten van Softcrow gaat graag met u in gesprek om alle onduidelijkheden weg te nemen en de opties aan u voor te leggen.