Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Word een special agent in een escape room in Rotterdam

Voor veel mensen is het een jongensdroom om deel uit te maken van de FBI of de CIA. Wat nu als we u zouden vertellen dat het mogelijk is bij een escape room in Amsterdam. In Amsterdam word je tijdens de Sabotage escape room een special agent, die een nucleaire raket moet ontmantelen. Slaag jij en je team erin om deze missie binnen een uur te voltooien? Je speelt dit spel met drie tot en met vijf personen. Naast dit spel zijn er nog zeven andere kamers beschikbaar bij Escape Factory. Voor je het spel betreedt, krijg je in de ontmoetingsruimte voldoende informatie om aan de slag te gaan. Je krijgt ook altijd een kwartier voorbereidingstijd. De bedoeling is dat je binnen een uur uit de kamer ontsnapt en eventueel het record met jouw team verbreekt. Natuurlijk is het spelplezier het allerbelangrijkste!

Ontsnap uit een escape room in Amsterdam met de hele familie

Organiseert jouw familie jaarlijks een familiedag waar jullie met de hele familie samenkomen? En wil je er dit jaar een echt spektakel van maken zodat iedereen een leuke dag beleeft. Kies online jouw escape room in Amsterdam uit en sla de handen in elkaar met al je gezinsleden om de ontsnapping voor te bereiden. Tijdens jouw escape room in Amsterdam los je verschillende interactieve puzzels op en probeer je binnen een bepaalde tijd de ruimte te verlaten. Hier vind je acht escape rooms nabij Amsterdam-Centraal met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo weet je zeker dat ook de kinderen ten volle genieten van dit uitje. Na je ontsnappingspoging is het ook mogelijk om wat te blijven eten. Je reserveert de escape room in Amsterdam eenvoudig online en betaalt veilig via iDEAL.

Organiseer een uniek dagje uit met een escape room en iPad-spel

Als je er met een groep op uit gaat, is het altijd ene leuke idee om het mooie Amsterdam te verkennen. Maak het helemaal bijzonder en bezoek een escape room in Amsterdam. Start je dag goed met een ontsnapping uit een escape room in het hartje van Amsterdam. Escape Factory biedt groepsarrangementen aan voor groepen tot 180 personen. Je kan naast de Escape Room Experience ook gebruik maken van vergaderzalen en een lounge. Daarnaast kies je uit verschillende lunch- en dinerbuffetten om de dag goed af te sluiten. Na de escape room is het ook mogelijk om Amsterdam te verkennen via een privérondvaart op de grachten of een iPad-spel. Indien gewenst wordt er gezorgd voor een avondactiviteit, zoals een pub quiz. Zo beleef je een onvergetelijke dag in Amsterdam.