Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Maak een volledig verzorgde rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Kijkt u uit naar een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Wilt u verblijven op het dak van uw 4×4 auto of gaat uw voorkeur uit naar luxe lodges? De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Uw droomreis op maat boekt u bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika.

Een op maat gemaakte rondreis door Namibië met gespecialiseerde touroperator

Als u een op maat gemaakte rondreis door Namibië maakt, merkt u snel dat de landschappen constant veranderen. Tijdens deze reis bezoekt u tal van hoogtepunten. Weet u al waar u naartoe wilt? Of heeft u geen idee? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Droomt u van een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

Droomt u altijd al van een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Omdat u deze omgeving graag wilt ontdekken? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.