Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Zoetwaren bestellen bij dé groothandel van Limburg

Klinkers zoetwaren heeft heerlijke snoepjes, dranken en ijsjes die u niet zomaar kunt vinden in de supermarkt. Deze zijn erg eenvoudig online op hun website te bestellen. In de omgeving van Limburg komt het bedrijf de lekkernijen zelfs op uw adres bezorgen. Ze hebben een erg diverse klantenkring. Allerlei bedrijven als benzinestations, bioscopen, scholen en snackbars genieten van de snoepjes van de zoetwaren en chocolade van de groothandel. Daarnaast verkopen ze hun snoepjes ook aan particulieren.

Het bedrijf verkoopt gewaardeerde A-merken

De groothandel verkoopt voornamelijk zoetwaren en chocolade van A-merken als Coca-Cola, Mars, Haribo, Snickers en Ola. Zo bent u gegarandeerd van producten van hoogwaardige kwaliteit die door veel klanten gewaardeerd worden. Natuurlijk vind het bedrijf het wel belangrijk dat ze een uniek assortiment aanbieden. Daarom zijn ze altijd op zoek naar onderscheidende artikelen die ze u kunnen aanbieden. Zo zult u verast zijn als u de unieke zoetwaren van de groothandel proeft.

Profiteer van de flexibiliteit van de groothandel

Een contract tekenen bij Klinkers zoetwaren is niet nodig. Het maakt dan ook niet uit in welke oplage u uw favoriete zoetigheden wilt bestellen. Het bedrijf neemt voor hun klanten graag een flexibele houding aan. Zeker voor producten die over de datum kunnen gaan. Koekjes, chips en nootjes zijn daarom per stuk te bestellen. Op die manier voorkomen ze voedselverspilling en zit uw bedrijf niet met overschotten. Het is ook mogelijk om verschillende soorten zoetwaren met elkaar te combineren. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een combi-levering van frisdrank, snoep én ijs.

Vraag een offerte van uw assortiment aan

Bent u benieuwd naar de scherpe prijzen die de groothandel Klinkers zoetwaren u kan bieden? Kies ervoor om een offerte van uw assortiment aan te vragen. U laat hierbij ook uw huidige inkoopprijzen weten. Het team van de groothandel gaat vervolgens kijken of zij de zoetwaren en chocolade voordeliger aan u kunnen aanbieden.