Pakhuis Delft
Image default
Gezondheid

Zorgeloos op vakantie met een coronatest in Limburg

U gaat op vakantie en u neemt mee; een negatieve uitslag van een PCR-test. Ten minste, als u naar een land gaat waarin het laten zien van een bewijs dat u coronavrij bent nog steeds een vereiste is. Dit is voor u te zien door de inreis-wetgeving van het land in kwestie goed te controleren. Er even tussenuit gaan is natuurlijk heerlijk ontspannend, maar u moet er doorgaans veel voor regelen. U wilt al de voorbereiding en anticipatie niet in het water laten vallen door geen vereiste PCR-test te doen alvorens u op vakantie gaat.

Ontdek op korte termijn uw uitslag

Als u op korte termijn een uitslag nodig heeft, laat dan uw coronatest in Limburg afnemen door de specialisten van MaxProMed. Zij hebben door de provincie verschillende locatie voor u opengesteld waar u op afspraak langs kunt gaan voor uw PCR-test, voordat u op vakantie gaat. U kunt hiervoor terecht in Belfeld, Weert en in Beringe. Deze specialisten bieden een commerciële dienst aan, waardoor u ervan uit kunt gaan dat uw coronatest in Limburg ook snel kan worden behandeld. Dit is met name voordeling voor vakantiegerelateerde PCR-tests. Sommige landen eisen namelijk dat een test een paar dagen voor het moment van reizen negatief is en is afgenomen.

U kunt deze specialisten altijd inschakelen

Ook als u niet op vakantie gaat kunt u gebruik maken van de diensten van MaxProMed. Dit bedrijf helpt namelijk graag als u uzelf wilt laten testen in Limburg. Dit kunt u bijvoorbeeld doen, omdat u actief bent in een werkomgeving met veel besmettingen en kwetsbaren niet wilt blootstellen aan risico’s. Anderzijds kan het zo zijn dat u pas contact heeft gehad in Limburg met een besmet persoon en daarom voor de zekerheid een coronatest wilt doen. Het fijne van de commerciële aard van dit deskundige bedrijf, is dat u in alle gevallen gebruik kunt maken van hun diensten.