Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Beste elektrische steps voor tieners

In deze blog vindt u de volledige details van de beste elektrische steps voor tieners.

Tieners zijn de belangrijkste consumenten van elektrische steps in deze tijdperk omdat ze kenmerken waarderen die modieus, functioneel, lichtgewicht en snel te gebruiken zijn.

Deze elektrische steps dienen als hun primaire vervoermiddel, dus ze nemen ze overal mee naartoe. Er zijn verschillende elektrische steps beschikbaar die voornamelijk zijn ontworpen voor tieners.

Deze elektrische steps zijn uitgerust met alle functies die tieners mogelijk zouden willen.

Tieners worden door de producenten in aanmerking genomen omdat ze voor het eerst op deze steps kunnen rijden voordat ze ze kopen hun voertuig.

Tieners kunnen op deze manier verantwoordelijkheid en veilige rijvaardigheid verwerven. Tieners kunnen zelfs de beste steps voor zich meenemen naar hun kluisjes omdat ze licht en opvouwbaar zijn.

1. Hiboy NEX het beste voor tieners (13 tot 18 jaar)

De Hiboy NEX heeft een motor van 250 W die qua prestaties een topsnelheid van ongeveer 20,9 km/u en 15% geeft klimvermogen, volgens de fabrikant.

Met twee snelheidsinstellingen en cruisecontrol ingebouwd in de step, hebben rijders volledige controle over de step op basis van hun rijvoorkeuren en ervaringsniveau.

Met een bereik van maximaal 21 mijl is de 180Wh 36V 5Ah lithium-ionbatterij ongelooflijk krachtig (20,9). De batterij kan in 4-6 uur volledig worden opgeladen.

De NEX heeft een dubbel remsysteem met een elektronische antiblokkeerrem en een voetrem op het achterspatbord voor verkeersveiligheid en bruikbaarheid.

Een vrij uitstekend verlichtingsbereik wordt ook geboden door de koplamp, die de veiligheid tijdens het rijden ‘s nachts garandeert.

Over het algemeen is de Hiboy een uitstekende step voor het geld, omdat hij compromisloze veiligheid, een verbluffende, elegante uitstraling, respectabele prestaties (bereik en topsnelheid) en een goed hellingsvermogen biedt.

De step is behoorlijk populair geworden onder tieners en volwassenen die hun woon-werkverkeer willen inkorten of die gewoon plezier willen hebben in hun buurt.

Dit is niet verwonderlijk. Je zou echter aan een andere step kunnen denken, gezien zijn beperkte offroad-capaciteiten en matige acceleratie.

Op stedelijk vlak terrein biedt de step een redelijk comfortabele rijervaring. Door het ontbreken van schokken en de smalle, stijve banden die weinig demping bieden, presteert hij verschrikkelijk off-road en op ruwer terrein.

Belangrijkste specificatie

 • Motor – 250W Borstelloos

 • Oplaadtijd – 4-6 uur

 • Maximale snelheid – 13 mph

 • Kilometerstand – 13 mijl

2 . TurboAnt M10 elektrische steps voor tieners

De Turboant M10 is lichtgewicht, gemakkelijk op te vouwen en blijft opgevouwen zoals gewenst. Al met al een geweldige step voor casual rijders, weekendrijders en vrijetijdsrijders.

Natuurlijk is het ook handig voor forenzen, aangezien de M10 12 pond minder weegt dan de 42 lbs. maximaal gewicht adviseer ik voor woon-steps.

De Turboant M10 biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; daarom hebben we het tenslotte de beste step genoemd voor minder dan € 500.

Hoewel het deck slechts ongeveer 15 cm breed is, is het nog steeds groot genoeg om een comfortabele houding aan te nemen met je voorste voet iets naar voren gericht en je achterste voet er loodrecht op geplaatst.

De M10 heeft 10-inch luchtbanden die, vanwege hun met lucht gevulde constructie, niet alleen zijn gemaakt om u van punt A naar punt B te brengen, maar ook om u te voorzien van een gezonde dosis C. ( voor comfort). Het is de lichtste step van alle modellen en is perfect voor woon-werkverkeer met een gewicht van 29,8 lbs.

Zoals we net hebben besproken, weegt de M10 minder dan 30 lbs, waardoor hij perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een lichte, wendbare vorm van transport. Draagbaarheid is een van de sterkste punten van deze step.

De M10 heeft een topsnelheid van 20 mph; om er echter gebruik van te maken, moet je in de “Sport” -modus rijden in tegenstelling tot de tempo- en koppelbeperkende “Beginner” en “Eco” -modi.

Zoals je kunt zien, is de X7 Pro, een ander Turboant-model en de M10 delen dezelfde topsnelheid. Dit komt omdat de motoren van 350 W in beide modellen identiek zijn.

Het maximale door de fabrikant opgegeven bereik voor de Turboant M10 is 29 kilometer.

Belangrijke specificatie

 • Motor – 350 W

 • Maximale actieradius –18 mijl

 • Topsnelheid – 20 mph

 • Batterij –7,5 Ah, 270 Wh lithium-ion

3. Razor E300 elektrische steps voor tieners

Een van de beste fabrikanten van elektrische steps, Razor, staat bekend om zijn ontwerpen op batterijen.

De Razor E300 elektrische step is een fantastische keuze dankzij zijn robuuste wielen, respectabele motor en goede topsnelheden.

Als je op zoek bent naar een elektrische step voor een 13-jarige of oudere tiener, dan is de Razor E300 een fantastische optie.

Deze step, die tot de meest voordelige opties beschikbaar, heeft een topsnelheid van 15 mph, wat voldoende is voor kinderen die graag snel rijden.

Een krachtige 24-volt motor en loodzuuraccu’s, die voldoende stroom kunnen leveren voor een ononderbroken rit van 45 minuten, zijn verantwoordelijk voor de snelheidslimiet.

Met andere woorden, onder perfecte omstandigheden kan hij 12 kilometer afleggen.

De grote wielen van de Razor E300, met een diameter van precies 9 inch, zijn een ander uitstekend kenmerk.

De met lucht gevulde wielen van de e-step doen wonderen voor schokabsorptie, waardoor de ritten minder zwaar worden.

De step kan een maximaal berijdersgewicht van 220 pond dragen vanwege het vermogen van de grotere wielen om extra gewicht te dragen.

Belangrijkste specificatie

 • Top Snelheid –15 MPH

 • Vermogen – 250 W

 • Gewicht – 46 lbs

 • Kilometerstand – 10 mijl

4. Gilon Dolly opvouwbare elektrische step voor tieners

Het doel van het ontwerp van deze woon-step is om kinderen de vrijheid en flexibiliteit te bieden om te doen wat ze willen.

De Glion Dolly heeft een goede topsnelheid, uitstekende bouwkwaliteit en een relatief snelle oplaadtijd en het leasen van de elektrische step is ook mogelijk. Handig omdat de prijs relatief laag ligt.

Deze gemotoriseerde step is ideaal voor kinderen die zich willen concentreren op zowel snelheid als afstand omdat het een topsnelheid heeft van 15 mph en een bereik van maximaal 15 mijl.

Hij wordt aangedreven door een 36-volt batterij die volledig wordt opgeladen in ongeveer 3,5 uur en een motor van 250 watt.

Het ongebruikelijke opvouwbare ontwerp van de step, waardoor u hem als bagage opgevouwen is het meest intrigerende kenmerk.

Door de grote 8-inch wielen kan de gebruiker ook over licht oneffen terrein rijden. Het is robuust dankzij het gepoedercoate aluminium van vliegtuigkwaliteit en een krachtige koplamp en staartreflector houden de rijder ‘s nachts veilig.

 

https://nr1elektrischestep.nl/blogs/elektrische-step/volwassenen