Pakhuis Delft
Image default
Cadeau

3 artikelen die je ook kunt gebruiken om cadeaus in te pakken

Wil je op een milieubewuste manier cadeaus inpakken of ben je op zoek naar iets creatiefs? Dan is het wellicht een goed idee om eens iets anders te proberen dan het reguliere cadeaupapier. Er zijn namelijk tal van alternatieven beschikbaar, zoals het gebruik van sjaaltjes of potjes. Maar wist je dat er ook bedrukte pizzadozen zijn die je als cadeauverpakking kunt gebruiken? In dit artikel laten we je graag kennismaken met verschillende alternatieven en geven we tips om op een originele en duurzame manier cadeaus in te pakken. Lees verder voor meer informatie!

Papieren tasjes

Papieren tasjes zijn een leuke en creatieve manier om cadeaus te verpakken zonder gebruik te maken van cadeaupapier. Hoewel veel mensen denken aan de traditionele bruine tasjes, zijn er talloze opties beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende soorten handvatten om het tasje een andere uitstraling te geven. Daarnaast zijn er ook luxere opties beschikbaar, zoals tasjes van dikker papier met een elegante finish. Door te kiezen voor papieren tasjes geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ben je ook nog eens milieubewust bezig.

Kranten

Je kunt ook voor een meer traditionele optie kiezen als je op zoek bent naar milieuvriendelijke inpakmethoden: krantenpapier. Dit lijkt misschien ouderwets, maar het ziet er nog steeds geweldig uit! Krantenpapier geeft cadeaus een klassieke uitstraling en lijkt veel op het standaard cadeaupapier. Het is een neutrale verpakking die gemakkelijk te vouwen is en bovendien kun je het aanpassen met touwtjes, lintjes, kleuren of stickers, waardoor je het cadeau helemaal naar jouw smaak kunt personaliseren. Het beste van alles is dat het een zeer duurzame en recyclebare optie is, waardoor je niet alleen een geweldig uitziend cadeau kunt geven, maar ook milieuvriendelijk kunt zijn!

Pizzadozen

Je hebt het goed gelezen in de inleiding, maar wist je dat je kunt kiezen voor een bedrukte pizzadoos? Hoewel deze verpakking natuurlijk niet voor alle cadeaus geschikt is, biedt het ontwerpen van je eigen voorkant van de pizzadoos een leuke manier om je cadeau echt uniek te maken. Wie verwacht er bijvoorbeeld een kerstcadeau uit een pizzadoos te krijgen? Bovendien hebben vrijwel alle mensen een positieve associatie met pizzadozen, dus alleen de doos kan al een vrolijke sfeer creëren. Dus, als je op zoek bent naar alternatieven voor het standaard cadeaupapier, dan zijn er talloze creatieve en duurzame opties beschikbaar.