Pakhuis Delft
Image default
Cadeau

Een berg buddy maakt jouw kind gelukkig

Skelteren is één van leukste dingen om te doen voor je kind. Ze kunnen uren door de wijk crossen met de skelter en je hebt er geen omkijken naar. Met de speciale Berg buddy skelter maakt je kind grote indruk op de andere kinderen. De modellen zijn helemaal vernieuwd en bevat tegenwoordig ook de Berg Fendt, de Berg John Deer, de Berg Jeep Junior en de Berg Buddy BMW Street Racer. Het stuur van deze skelters bieden je een goede grip en is helemaal voorbereid op de Berg Soundbox. De Soundbox vind je zelfs al bij de BMW Street Racer. Maar welke Berg buddy skelter je ook voor je kind kiest, je kind zal de coolste en beste coureur van de wijk zijn.

 

De Berg buddy skelter is aan te passen op het lichaam

Je wilt natuurlijk dat je kind extra lang kan gaan genieten van de skelter. Daarom is het bij de Berg buddy skelter het mogelijk om het stoeltje te verzetten. Dit zorgt ervoor dat je kind een goede positie in kan nemen op de skelter. Het stoeltje is te verzetten in drie verschillende standen en zo kan je kind altijd bij de trappers komen. Jarenlang speelplezier is zodoende met de Berg buddy skelter verzekerd. 

 

Intuïtief remmen en rijden met de Berg buddy skelter en het BFR systeem

Schaf je een Berg buddy skelter aan dan krijg je de skelter met een BFR systeem. Wat is er zo speciaal aan dit BFR systeem vraag je je af? Dit unieke systeem bestaat voor Brake, Freewheel en Reverse. Dit systeem is uniek, omdat je na stilstand gelijk achteruit kunt rijden en je kunt met de pedalen remmen. Het maakt het heel makkelijk en eenvoudig om met de skelter te rijden en zorgt voor veilig en vertrouwd crossen door de wijk.

 

De Berg buddy skelter is stabiel en heeft een veilige wegligging

Deze skelter heeft vier wieltjes en is daardoor heel stabiel. Dat betekent dat je op een snelle, veilige en scherpe manier door de bochten kunt rijden. Ook heeft de Berg buddy skelter een schommeltas. Met een schommeltas schommelen de voorste wielen iets op en neer en vangen zodoende oneffenheden in de weg op. Dit zorgt ervoor dat de skelter stevig op de weg blijft en dat je veilig kunt rijden.

 

Zeer comfortabel en soepel rijden met de Berg buddy skelter

Zoals je mag verwachten bevat de Berg buddy skelter luchtbanden. Doordat de fabrikant Berg Toys luchtbanden heeft verwerkt bij de skelter kan je kind heel comfortabel en soepel de weg op.rijden. Luchtbanden trappen een stuk lichter en luchtbanden hebben een stuk minder rolweerstand. Dit alles betekent ook dat je met je skelter een stuk harder kunt rijden. Wil je een skelter dat extra comfortabel rijdt kies dan voor de Berg buddy skelter.

 

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/skelters/