Pakhuis Delft
Image default
Industrie

Als professional koopt u het best kwalitatieve tweedehands werktuigmachines

Niet alleen staan de tweedehands werktuigmachines van Machinehandel Overmars tegen scherpe tarieven te koop, u profiteert ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Een nieuwe werktuigmachine kan ontzettend duur zijn en als ondernemer bent u natuurlijk altijd op zoek naar de goedkoopste optie. Inleveren op kwaliteit is daarentegen een no-go. Met gebruikte, tweedehands werktuigmachines van dit bedrijf zit u dus zeker goed! Voor de hout- en metaalbewerker is er altijd een geschikte occasion op voorraad. Neem bijvoorbeeld een van de volgende werktuigmachines:

  • Profielwalsen
  • Freesmachines
  • Handzetbanken
  • Slijpmachines

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden uit het ruime aanbod van dit gespecialiseerde bedrijf uit Warder, niet ver van Purmerend.

Voor de metaal- én houtbewerker

Zoals eerder genoemd, is Machinehandel Overmars er voor zowel de metaal- als houtbewerker. Het aanbod aan tweedehands werktuigmachines voor metaalbewerkers is ruim en is geschikt voor niet-verspanende bewerkingen, buigpersen, kantbanken, verspanende bewerkingen, zagen, lassen et cetera. Voor de houtbewerker is er natuurlijk ook een ruime keuze. U kunt hier terecht voor tweedehands werktuigmachines die u helpen met afkortzagen, CMC-houtbewerking, lintzagen, schuren et cetera. Genoeg opties dus! U kunt uw hele werkplek vullen met onmisbare machines zodat u de beste kwaliteit kunt leveren voor uw eigen klanten.

Vraag eens om advies bij het bedrijf

De deskundige medewerkers van Machinehandel Overmars staan klaar indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook voor advies helpen zij u met plezier verder. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste gebruikte werktuigmachine aanschaft en hier dan ook nog lang van profiteert. Gaat u over tot een aankoop? Dan is het mogelijk om de machine te laten plaatsen door de professionals en eventueel een training te volgen over het gebruik van de machine(s). Is er een service- of onderhoudsbeurt nodig? Met een enkel belletje regelt u dat de specialisten uit Warder langskomen om dit voor u uit te voeren!

https://www.machinehandelovermars.nl/home.html