Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in de Veluwe?

Zoekt u dan niet verder! Bij De Aalbertshoeve in Ermelo, de Veluwe, heeft u alles waar u naar op zoek bent. U kunt hier terecht bij één of meerdere van de drie kampeerhuizen. U kiest hier namelijk uit de volgende opties:

  • De Deel: geschikt voor groepen tot 86 personen.
  • ’t Schot: geschikt voor groepen tot 44 personen.
  • Kamphuus: geschikt voor groepen tot 52 personen.

Dit is dan ook een perfecte groepsaccommodatie, gelegen op een prachtige locatie in de Veluwe. Of u nu met uw vrienden, familie, sportclub of scoutinggroep geniet van deze accommodatie: uw verblijf is gegarandeerd geslaagd.

Wat gaan jullie doen tijdens jullie verblijf?

Wanneer u kiest voor de groepsaccommodatie bij De Aalbertshoeve op de Veluwe, dan zult u zich zeker niet gaan vervelen. U kunt namelijk binnen en buiten ontzettend veel activiteiten doen. Geniet bijvoorbeeld van een potje voetbal of volleybal op de sportvelden, of daag elkaar uit met een spel vlegelhangen. Bovendien beschikt iedere accommodatie over een dartbord, sjoelbak en tafeltennistafel. Ook is er een zitkuil aanwezig, waar u aan het einde van de dag gezellig de volgende dag kunt bespreken met elkaar. Of het nu mooi weer is of niet, u en uw gezelschap hebben altijd wel iets te doen.

Ontvang persoonlijk advies over uw verblijf

Weet u niet zeker welke groepsaccommodatie bij deze locatie in de Veluwe het meest geschikt is voor u? Breng dan een bezoek aan de website van De Aalbertshoeve in Ermelo. Op de website vindt u meer informatie over de verschillende kampeerhuizen en wat u in de nabije omgeving kunt doen. Ook kunt ook alvast naar de tarieven kijken. Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk ook terecht bij dit bedrijf. De deskundige medewerkers van dit bedrijf adviseren u graag op basis van uw wensen en eisen. Vertel wat u voor ogen heeft en zij vertellen u welke accommodatie het beste hierop aansluit.

https://www.aalbertshoeve.nl/