Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Bij dit mediabedrijf profiteer je van uitstekende fotografie

Wil je dynamische beelden van een sportwedstrijd vast laten leggen? Of zoek je professionals om jouw speelfilm te schieten en te monteren? Voor deze situaties en meer kun je terecht bij DCI Media in Best. Dit mediabedrijf is al decennialang gespecialiseerd in fotografie, waardoor ze de nodige kennis bezitten over het vastleggen van uitstekend beeldmateriaal. Dankzij hun lange geschiedenis met fotografie, beschikken zij tevens over een enorm archief met beelden vanaf 1960.

Van sportfoto’s tot bedrijfsrapportages; deze experts zijn je graag van dienst

Deze deskundige fotografen hebben al brede ervaring met foto’s en video’s. Daardoor zijn zij de ideale personen om jouw event, bedrijf of sportwedstrijd vast te leggen. Deze prachtige beelden fungeren als promotiemateriaal of simpelweg een waardevolle herinnering aan een belangrijke gebeurtenis. De beelden van deze professionals creëren bijvoorbeeld een goede sfeerimpressie van jouw event of je onderneming. Zij leggen de sfeer vast met prachtplaatjes die zo veel meer zeggen dan een geschreven artikel. Hetzelfde geldt voor sportieve aangelegenheden; zij weten de hele wedstrijd in enkele krachtige beelden samen te vatten. Ben je op zoek naar historische beelden van decennia geleden? Ook dan schakel je deze professionals in. Zij kunnen je namelijk toegang verlenen tot hun archief met beelden vanaf 1960. Voor video’s kun je eveneens bij deze specialisten terecht. Dit mediabedrijf is naast fotografie namelijk bedreven in het schieten en monteren van films of korte clips. Zij brengen jouw speelfilm in beeld op een manier die de andere elementen zoals dialoog perfect ondersteunt.

Roep de hulp van deze professionals in

DCI Media in Best is, dankzij hun brede ervaring, gespecialiseerd in alle aspecten van beeldtaal. Je profiteert bij dit mediabedrijf van fotografie van topkwaliteit en professioneel gemonteerde video’s. Bovendien beschikken ze over een geweldig archief met beelden van decennia geleden. Om gebruik te maken van hun diensten of om hun archief te bekijken, neem je contact op met deze fotografen.