Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Laagdrempelige activiteiten bij dé dagbesteding van Amsterdam

Basic Activering is een bedrijf in Amsterdam dat een dagbesteding heeft opgericht voor mensen die niet mee kunnen doen op de arbeidsmarkt. Dit kan om verschillende redenen. Sommige mensen zijn arbeidsongeschikt verklaard vanwege een psychische of lichamelijke beperking, maar het kan ook gaan om mensen die tijdelijk arbeidsongeschikt zijn vanwege een ziekte of persoonlijke omstandigheden. Voor deze mensen zijn er laagdrempelige activiteiten georganiseerd in Amsterdam zodat zij toch aan het werk kunnen, zonder dat dit teveel van hen vraagt. Je kiest bij hen zelf hoe vaak en hoe lang je wilt werken elke dag, waardoor je je dus nooit volledig verplicht voelt tot werk.

Van deur tot deur word je vervoerd

Je hoeft niet bang te zijn hoe je bij deze laagdrempelige activiteiten in Amsterdam komt. Basic Activering richt zich niet voor niets op bepaalde doelgroepen. Daarom is het altijd mogelijk thuis opgehaald te worden en na de activiteiten weer afgezet te worden. Je kiest zelf of je een dagdeel of een volledige dag mee wilt doen. Per activiteit wordt er ook gekeken naar een passende dagdeelvergoeding. Je krijgt dus daadwerkelijk betaald voor het werk dat je verricht hebt! Je kunt bij laagdrempelige activiteiten in Amsterdam denken aan het schilderen of behangen van huizen, maar ook aan technische of creatieve activiteiten. Op basis van jouw interesses en vaardigheden wordt er altijd een activiteit uitgekozen die bij je past.

Ga mee en verleg je grenzen

Val jij onder een van de doelgroepen en wil jij graag aan het werk? Blijf dan niet langer thuiszitten, want Basic Activering helpt je graag om een leuke tijd te beleven bij de dagbesteding. Wil je hier graag meer informatie over of ben je benieuwd naar de soort laagdrempelige activiteiten in Amsterdam? Neem dan contact op met de specialist via de contactgegevens op de website van de expert.

https://basicactivering.nl/