Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

De verrassende kansen van moderne vlonderplanken

Voor een moderne invulling van uw terras kunt u kiezen voor vlonderplanken. Deze geven een natuurlijke sfeer aan de omgeving rondom uw woning, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de standaard tegels. Daarnaast is dit product ook nog eens bijzonder veelzijdig; u kunt de vlonderplanken gebruiken voor uw dakterras, reguliere terras of kleine aanlegsteiger. De perfecte plek om te zitten en ook nog eens met diverse mogelijkheden, waardoor u zelf bepaalt hoeveel comfort u nodig heeft en hoe lang u wilt genieten van het terras. Daarin speelt de keuze voor de houtsoort een cruciale rol.

Vlonderplanken voor iedere buitenruimte

Heeft u een grote tuin en wilt u optimaal profiteren van de ruimte? Kies dan voor vlonderplanken. Binnen dit product heeft u diverse opties in dikte, houtsoort en toepassing. Wilt u een regulier terras die aan de buitenzijde direct grenst aan uw woning of gaat u voor een uniek dakterras? Met de verschillende kleuren, tinten en profielen kiest u zelf welke stijl bij u past. Bij een grotere aanlegsteiger voor boten ziet u vaak een ribbel of groef; deze varianten zijn voor de tuin minder interessant. U wilt vermoedelijk vooral comfort en dat ervaart u met een gladde, hardhout toplaag. Deze blijft langere tijd van zeer hoge kwaliteit en biedt puur comfort. Een andere optie welke met een langere levensduur komt is de gemodificeerde plank, welke vaak in een donkere tint terugkomt.

Het terras installeren

Kiest u voor vlonderplanken, dan is het extra belangrijk om deugdelijk materiaal te gebruiken. Hout kan onder druk van warmte, kou, water en zon gevoelig zijn voor uitzetten. Dankzij een perfecte installatie en een goede keuze in materialen hoeft u hier echter geen hinder van te ondervinden. Kiest u voor een dikkere plank, dan heeft u een minder stevige fundering nodig en andersom geldt exact hetzelfde. Bij Houthandel van Wanrooij treft u alle typen vlonderplanken en kunt u terecht voor advies over de optimale installatie. Wilt u jarenlang genieten van een fraai terras? Dan kiest u voor dit unieke en moderne product. 

http://www.houthandelvanwanrooij.nl/