Pakhuis Delft
Image default
Toerisme

Groepsaccommodatie in Brabant: landelijk overnachten

Zou u graag verblijven in een landelijke gelegen groepsaccommodatie in Brabant? Dat kan in De Pastorie. Deze accommodatie ligt het kleine dorp Lage Mierde, te midden van een hoop natuurschoon op het platteland van Brabant. Zoals de naam al aangeeft, is De Pastorie de voormalige woning van de pastoor. Deze accommodatie ligt dan ook direct tegenover de kerk. Hoewel het historische pand volledig gerenoveerd is, ademt het nog steeds karakteristieke sfeer dankzij de vele authentieke elementen die bewaard zijn gebleven. Daarbij ontbeert u niks aan luxe of hedendaags comfort. Dit maakt De Pastorie tot een bijzondere accommodatie in een gemoedelijke, landelijke omgeving.

Genieten van de natuur

Houdt u van het buitenleven en de natuur? Dan past een verblijf in deze groepsaccommodatie in Brabant bij u. In de directe omgeving vindt u akkerland en weiden die afgewisseld worden met heide, vennen en bossen. Als wandel- of fietsliefhebber kunt u dan ook uw hart ophalen in deze mooie omgeving. In De Pastorie zelf geniet u vanuit de grote woonkeuken van een mooi uitzicht op de tuinen. In de tuinen zijn verschillende terrassen aangelegd en paden die de voortuin met de zij- en achtertuin verbinden. Er zijn meerdere zitgelegenheden om te genieten van de rust, een goed boek of een maaltijd in open lucht en voor jongere gasten is er een leuk speelveldje. 

Groepsverblijf is ook mogelijk in De Pastorie

Dit ruime historische pand biedt genoeg ruimte om comfortabel met een groep tot dertig personen te verblijven. In de woonkeuken met hoge balkenplafonds vindt u alle moderne apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden. Er zijn meerdere aangepaste toiletten en douches die deze groepsaccommodatie in Brabant daarbij rolstoelgeschikt maakt. Bovendien zijn er meerdere hoog-laag bedden en een personenlift die alle etages met elkaar verbindt. Het pand is daarbij grotendeels drempelvrij en voorzien van ruime doorgangen. Ook de tuinpaden zijn met de rolstoel toegankelijk, wat ervoor zorgt dat iedereen van het landelijke buitenleven kan genieten.

https://depastorielagemierde.nl