Pakhuis Delft
Image default
Sport

Deze dartshop biedt u een breed online aanbod

Van flights, softtips en shafts tot complete dartsets, bij deze dartshop vindt u het grootste online assortiment dartproducten in Nederland. Ontdek uitgebreide mogelijkheden om verschillende artikelen aan te schaffen, waar bijvoorbeeld dartsets bij horen. Besluit om te investeren in een set en profiteer van een kwalitatief hoogwaardig dartbord, pijlen, dartflights, dartshafts en nog veel meer. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om de set uit te breiden. Darts Warehouse heeft een heleboel essentiële producten voor iedere darter en verkoopt accessoires die iedere darter kan verleiden. Deze online dartshop verkoopt duizenden producten en vestigt tevens de aandacht op professionele spelers. De favoriete producten van Jeffrey de Zwaan, Ian White, Adrian Lewis en nog vele anderen koopt u eenvoudig online. In de overzichtelijke webshop ziet u direct welke keuzes er zijn.

Deze winkel heeft een uitstekende klantenservice

Het team van deze online dartshop maakt gemaakte beloftes waar. De medewerkers zijn van 8.30 uur tot 17.15 uur hard voor u aan het werk om u zo snel mogelijk van uw favoriete items te voorzien. Alle bestellingen worden correct en direct verzonden, dus als u bestelt voor 16.30 uur, wordt uw pakket dezelfde dag nog op de post gedaan. Alle dartartikelen worden uit voorraad geleverd, tenzij anders vermeld staat. Wilt u een artikel laten bedrukken? Dan staat er per artikel bij hoeveel tijd hier ongeveer voor nodig is. Dit bedrijf werkt transparant en eerlijk, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Het allerbelangrijkste is dat u zo snel mogelijk geniet van een dartpotje!

Bekijk snel de website

Darts Warehouse staat voor u klaar! Bekijk eenvoudig en snel de website en kies uw favoriete producten uit. In veel gevallen geniet u de volgende dag al van een potje darten, of u nu alleen speelt, met vrienden of competitief met andere spelers. Alvast heel veel dartplezier toegewenst!