Pakhuis Delft
Image default
Aanbiedingen

Deze specialist levert een PET-fles in ieder gewenst formaat

Als ondernemer brengt u wellicht geregeld een nieuw project op de markt. Daarvoor wilt u natuurlijk een aansprekende verpakking. Een Media-fles is daarvoor een prima keuze. Deze serie bestaat niet alleen uit flessen maar ook potten en potjes in diverse formaten. Deze serie wordt, samen met nog meer uitstekende merken, geleverd door PET Power. Dit bedrijf is zeer ervaren in het vervaardigen van een PET-fles en -pot van gerecycled materiaal. Dit is voor u als bedrijf zeer interessant, want steeds meer consumenten stellen een verpakking die is gemaakt met oog voor het milieu op prijs. Ook steeds meer grote merken stappen hierop over en vragen hiervoor aandacht.

Een groene keuze voor uw product

Wilt u ook stappen zetten naar een klimaatneutrale productie? Kies dan voor deze specialisten en maak uw keuze uit het ruime assortiment dat zij aanbieden. Elke fles of pot kan volledig worden aangepast aan uw wensen. Uw product wordt op die manier aangeboden zoals u dat voor ogen heeft. De productnaam, het logo en overige informatie wordt op de PET-fles of Media-fles vermeld. Uiteraard zijn alle flessen en potten voorzien van een degelijke sluiting zodat ze veilig kunnen worden vervoerd en uiteindelijk gebruikt door de afnemer.

Vraag een scherpe offerte aan voor uw verpakkingsmateriaal

Bij de calculatie van de kostprijs voor uw product spelen de kosten voor de verpakking natuurlijk ook een rol. Kiest u voor een PET-fles, Media-fles of één van de andere merken van PET Power dan kunt u rekenen op een scherpe offerte. Leg uw wensen voor aan het bedrijf en zij gaan graag voor u aan de slag. Uiteraard wordt er eerst een sample gemaakt zodat u kunt zien hoe het eindproduct eruit gaat zien. Bent u tevreden? Dan kan het productieproces zo snel mogelijk worden opgestart. Uiteraard worden flessen en potten schoon geleverd, u kunt ze dus direct inzetten in uw productieproces.