Pakhuis Delft
Image default
Industrie

Diagnoseapparatuur meldt dat u uw turbo moet reinigen en nu?

Merkt u dat de turbo van uw auto dringend een reiniging nodig heeft? En meldt uw diagnoseapparatuur hetzelfde? Dan is het tijd dat u er werk van maakt. We willen natuurlijk niet de turbo kapot gaat en dat er te veel lucht in uw motor terecht komt. Het is natuurlijk vervelend als u uw onderdelen dan moet demonteren. Gelukkig biedt het bedrijf DiagnosES in Winsum hier een oplossing op. Zij bieden namelijk de Revive Turbo Cleaner aan. Dit product is een veilige, op water gebaseerde vloeistof. Daardoor is hij niet giftig, niet bijtend en niet brandbaar.

Hoe kunt u uw turbo reinigen?

De turboreiniger wordt in het inlaatsysteem van het voertuig gesprayed terwijl de motor loopt. Daarna breekt een oppervlaktelaag weg. Dit is belangrijk omdat voertuigen met variabele vaan/geometrie turbo’s (VNT) worden aangetast door deze afzettingen rond de turbovanen. Dit veroorzaakt het kleven van de vanen. Dat wilt u uiteraard niet. Want, dat zorgt voor grillige reacties, over-/onderbooststoringen, noodloop en slechte prestaties. Gelukkig kunt u dit oplossen en in de toekomst ook op tijd ontdekken met diagnoseapparatuur. Met de turboreiniger van Revive kunt u de turbo binnen 30 minuten reinigen. U kunt hun gehele aanbod ook online bekijken

Vraag meer informatie aan over de reiniger

Wilt u graag uw turbo reinigen zonder demontage? Dan bent u bij DiagnosES in Winsum te Groningen aan het juiste adres. Dit product beschikt over hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een grondige reiniging. Als u vragen heeft rond dit product, dan kunt u best contact opnemen met dit bedrijf. Dat kunt u doen door ze een e-mail te sturen of te bellen. De specialisten in dit bedrijf helpen u met veel plezier verder. Ze tonen u hoe dit product in zijn werk gaat, maar laten u ook kennismaken met de andere zaken binnen hun assortiment. Zo ook diagnoseapparatuur. Op die manier ontdekt u dit soort problemen sneller in de toekomst.