Pakhuis Delft
Image default
Dieren

Dierenkliniek nabij Elst: gespecialiseerde hulp voor huisdieren, bijzondere dieren en parkdieren

Bent u op zoek naar een breed gespecialiseerde dierenkliniek nabij Elst? Denk dan eens Kliniek Klaver4dieren in Dodewaard. U kunt hier met tal van verschillende dieren terecht voor uiteenlopende behandelingen waarbij het bieden van de best mogelijke zorg aan het dier voorop staat. Doordat deze dierenkliniek beschikt over moderne diagnostische apparatuur en een laboratorium aan huis kunnen diagnoses in de meeste gevallen snel gesteld worden. Hierdoor kan snel van start worden gegaan met een passende behandeling of een behandelingstraject. Deze vlotte werkwijze draagt positief bij aan het genezingsproces van de dieren. 

Reguliere diagnostiek, chirurgie en tandheelkunde

De dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren zijn gespecialiseerd in het behandelen van onder meer gezelschapsdieren, parkdieren, bijzondere dieren, pagaaien en vogels, varkens en zwijnen, hobbypluimvee en vissen en reptielen. Reguliere diagnostiek wordt uitgevoerd met behulp van moderne hulpmiddelen zoals digitale röntgenologie en echografie. Bloedonderzoek, urineonderzoek en ook bacteriologisch onderzoek wordt aan huis in het laboratorium van deze dierenkliniek nabij Elst gedaan. Verder kunnen de dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren eerstelijns tandheelkundige zorg aanbieden voor honden en katten. Daarnaast wordt er een breed operatieprogramma met hoog kwaliteitsniveau aangeboden.

Homeopathie en acupunctuur bij Kliniek Klaver4dieren

Naast reguliere diagnostiek vallen ook acupunctuur en homeopathie onder de expertises van de dierenartsen in Kliniek Klaver4dieren. Als natuurgeneeswijze kan homeopathie hulp bieden bij verschillende klachten die zowel van acute als chronische aard kunnen zijn. Homeopathie kan eveneens heilzaam werken bij paarden, katten of honden met gedragsproblemen. Acupunctuur kan bij heel diverse ziektebeelden bijdragen aan het genezingsproces. Met acupunctuur voor dieren zetten de dierenartsen van deze kliniek zich in om pijnklachten en andere chronische klachten bij uw huisdier te kunnen verlichten op diervriendelijke wijze. Wilt u meer weten over de behandelingsmogelijkheden bij deze dierenkliniek nabij Elst? Bezoek dan eens de website voor aanvullende informatie, of neem telefonisch contact op met Kliniek Klaver4dieren met uw vragen.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl