Pakhuis Delft
Image default
Woning en Tuin

Laat een schutting plaatsen en geniet van een fraaie toevoeging aan uw tuin

Is een schutting plaatsen niet voor u weggelegd? Wel als u de juiste hulp inschakelt! Het project van een nieuwe schutting zelf op u nemen is een grote uitdaging, maar met hulp van buitenaf wordt het een stuk draaglijker. Groenservice de Moeren helpt u graag in het ontwikkelen van de schutting die u in gedachten heeft. Van ontwikkeling tot plaatsing: uw wensen worden centraal gesteld. Dankzij vakmanschap, flexibiliteit en ervaring weet dit hoveniersbedrijf u op de juiste manier te helpen en het resultaat te bereiken waar u van droomt. Bovendien hebben de schuttingen een lange levensduur, waardoor u er jaren van geniet.

Hardhout, hout en beton of natuurlijk? Aan u de keuze!

Een schutting plaatsen kan dus heel eenvoudig. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden voor uw tuin, waarmee u een zeer uniek resultaat bereikt. Een hardhouten schutting is de welbekende variant die in menig tuin zichtbaar is. Dit type schutting is tegenwoordig in diverse ontwerpen te verkrijgen en is daarmee een geliefde keuze. Voor een echt statement kunt u voor een combinatie van hout en beton kiezen. Deze samensmelting van natuurlijk en industrieel zorgt voor een eyecatcher in een tuin. Voor liefhebbers van groen is daarnaast de natuurlijke erfscheiding een mogelijkheid. Deze vormt een zachtere overgang van uw tuin naar de ruimte eromheen.

De diverse voordelen van een erfafscheiding

Naast het feit dat een schutting plaatsen voor een fraaie toevoeging in uw tuin zorgt, heeft het diverse andere voordelen. Een afscheiding biedt privacy en beschermt tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. U kunt de vrijheid van uw eigen tuin ten volle waarderen, zonder dat anderen kunnen meegenieten. Daarnaast beschermt een schutting tegen ongenode gasten en de elementen. Wind heeft minder effect en ook geluid wordt gedempt. Groenservice de Moeren realiseert met een groen hart en de grootste zorg een schutting die in uw tuin past. Kijk op de website voor de mogelijkheden en doe alvast inspiratie op.

https://groenservicedemoeren.nl/