Pakhuis Delft
Image default
Verbouwen

Verhuisbedrijf Ede: een zorg minder

Verhuizen is iets waar veel mensen tegenop zien. Er komt ook heel wat kijken bij een verhuizing. Het is prettig als u een deel van de verhuizing uit handen kan geven. Schakel hiervoor verhuisbedrijf Ede in. Dat is een hele zorg minder.

U bepaalt zelf hoeveel u ontzorgt wilt worden 

U schakelt verhuisbedrijf Ede in de eerste plaats in voor het verhuizen van grote meubelen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een verhuizer kasten of bedden te laten demonteren en monteren. Fijn als u zelf niet zo handig bent of als u al voldoende verhuisperikelen aan uw hoofd hebt. Ook kunnen de verhuizers lampen en schilderen ophangen. Zo blijft u niet nog weken na de verhuizing aanhikken tegen dit soort zaken.

 

Geef als mantelzorger de verhuizing uit handen

Als uw vader of moeder gaat verhuizen is deze wellicht niet meer in staat de verhuizing te coördineren. Dit kan deels uit handen worden genomen door een verhuizer. Net als bij een reguliere verhuizing kunnen de verhuizers helpen met het inpakken, maar in het nieuwe huis kunnen ze net een stapje meer zetten, door behalve het uitpakken ook te zorgen dat het nieuwe huis meteen een echt thuis is. Denk hierbij aan het ophangen van lampen en schilderijen, maar ook het aansluiten van de televisie. 

Bovendien kan bij de inrichting van de nieuwe woning rekening gehouden worden met hoe de meubels in de oude woning stonden. Vaak helpt dit oudere mensen om zich snel thuis te voelen.

Vaak verhuizen oudere mensen naar een woning met lift of een gedeelde ingang. Door gebruik te maken van een verhuislift die staat opgesteld bij het eigen balkon of raam, wordt de overlast voor andere bewoners beperkt

Verhuisbedrijf Flo-Rent biedt om deze reden aanvullende mogelijkheden met Seniorenverhuizingen.