Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Dromen worden werkelijkheid met jachtverhuur via deze specialist

Droomt u er ook wel eens van om met een jacht een tijdje op reis te gaan? Lekker varen over prachtige wateren, onderweg genietend van het schitterende uitzicht op prachtige landschappen die aan u voorbijgaan. Onderweg legt u af en toe even aan om een mooi plaatsje te bezoeken en er wat te eten of te drinken. Aan het eind van de dag geniet u vanaf het water van een mooie zonsondergang. Klinkt goed nietwaar? Dit klinkt als een droom, maar met Delos Yachtcharter is het ook voor u mogelijk. Dit bedrijf verhuurt vanuit IJsselstein verschillende mooie jachten, die u voor een weekend, een paar dagen of zelfs een hele week kunt huren. Dankzij hun jachtverhuur is het voor iedereen mogelijk om Nederland eens vanaf het water te bewonderen.

Kies uit verschillende schitterende jachten

Bij Delos Yachtcharter kiest u uit diverse schitterende jachten. Gaat u met uw partner het water op, dan huurt u een schitterend klein jacht bij deze specialist in jachtverhuur. Bent u van plan om een paar dagen te gaan toeren met vrienden of familie, dan is het aan te raden een wat groter jacht te huren. Zo heeft u tijdens uw vaartochtjes allemaal de ruimte en geniet u optimaal van uw vakantie in eigen land. U kunt met het jacht dat u gehuurd heeft varen over verschillende mooie routes over de Loosdrechtse Plassen, de plassen in Zuid-Holland of over mooie rivieren zoals de Vecht en de Hollandse IJssel. Welke mooie plekjes gaat u ontdekken?

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u al zin gekregen in een paar dagen varen door schitterende Hollandse landschappen? Vraag dan naar de verschillende mogelijkheden voor jachtverhuur. De specialisten adviseren u graag over het jacht dat het best past bij uw gezelschap en uw budget. Zo kunt u zorgeloos varen over de schitterende wateren die Nederland te bieden heeft.