Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin vinden

Het is altijd leuk om er op uit te gaan met de kinderen. Gezellig met het gezin ergens een hapje eten, naar een speeltuin of misschien wel naar het pretpark met z’n allen. Kinderen zijn al snel tevreden! Vanzelfsprekend is het nog steeds prettig wanneer u een kindvriendelijke plek heeft gevonden. Op deze manier kunnen de kinderen zichzelf vermaken en hoeft u zich nergens meer om te bekommeren. Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee is zo een plek. Bij dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin eten de kinderen heerlijke pannenkoeken en kunnen ze lekker spelen. Samen met uw gezin beleeft u een onvergetelijke middag of avond!

Er is voor ieder wat wils

Bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom is er voor ieder gezinslid een heerlijke maaltijd. U kiest uit pannenkoeken, broodjes, goed gevulde maaltijdsalades en vlees en grill. Er zit dus altijd wel een gerecht tussen dat u laat watertanden. En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Er is keuze uit verschillende -zelf te versieren- Kinderpannenkoeken of een frietje met een lekkere snack. In dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin geniet u gegarandeerd met het gehele gezin. Heeft u de uitgebreide menukaart al bekeken? Weet u al welk lekkere gerecht u wilt gaan eten tijdens uw bezoek aan Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee? Of misschien laat u uzelf verrassen wanneer u bij hen langskomt. Het is allemaal mogelijk.

Kom ook langs en geniet met het hele gezin

Wanneer komt u langs bij dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin? U bent van harte welkom voor een heerlijke pannenkoek of ander lunch- of dinergerecht. De vriendelijke medewerkers vertellen u graag meer over de uitgebreide menukaart. Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het dan vooral weten. De kok houdt hier natuurlijk graag rekening mee. Om zeker te zijn van uw plekje, kunt u het best reserveren. Dit doet u eenvoudig online via de website.

https://www.debeslagkom.nl/