Pakhuis Delft
Image default
Industrie

Een doseermachine of trommelzeef op maat

Heeft u een eigen onderneming en bent u op zoek naar een geschikte expert op het gebied van triltechniek om u van de juiste machines voor uw werkzaamheden te voorzien? Bij PAJA Triltechniek uit Oosterhout, in de buurt van Breda, vindt u wat nodig heeft. Of het nu een doseermachine is of een trommelzeef, bij deze expert zit u beslist goed. Zij hebben al meerdere jaren ervaring op zak op het gebied van transporteren, verdichten, afzeven en trillen. Zit de doseermachine of trommelzeef met de specificaties die u nodig heeft niet tussen hun standaard assortiment? Dan is het ook mogelijk om een oplossing op maat te laten maken. De deskundige medewerkers gaan met u in gesprek en adviseren u zodat u ervan bent verzekerd dat u de geschikte machine voor uw situatie aan de haak slaat.

Deze specialist schiet u te hulp

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte machine om uw producten op de juiste korrelgrootte te scheiden, is een trommelzeef met één of meerdere zeefdekken een goede oplossing. Bent u juist op zoek naar een machine die de dosering van uw producten regelt, zoals van graan uit een silo? Dan is een doseermachine wat u nodig heeft. Wat uw wensen of eisen ook zijn voor een machine, alles is bespreekbaar bij PAJA Triltechniek. Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet zo goed welke machine u het beste kunt aanschaffen? Ga dan een gesprek aan met een van de ervaren medewerkers van dit bedrijf en laat u adviseren. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u de juiste machine voor uw werkzaamheden uitkiest.

Raadpleeg de contactgegevens van deze expert

Wilt u meer weten over de producten en machines in het assortiment van dit gespecialiseerde bedrijf? Schroom dan niet en neem contact met hen op door de contactgegevens via de website te raadplegen. Ga een gesprek aan en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. Zij staan u graag te woord.