Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Geef jouw leiderschap een kans tot ontwikkeling met de test van deze professional

De test van Sfeer van invloed 360° test diverse eigenschappen die te maken hebben met leiderschap. De uitslag van die test toont jouw kwaliteiten en risico’s aan waardoor je jouw stijl van leidinggeven beter begrijpt. Doordat je daarmee een persoonlijke ontwikkeling kunt initiëren, verbeter jij je leiderschap. De test van deze expert duurt ongeveer tien minuten, waarna je binnen beperkte tijd persoonlijk advies ontvangt.

Hoe werkt de vragenlijst van deze specialist?

De test van deze professional bestaat uit een aantal vragen waarbij je aangeeft in hoeverre een bepaalde eigenschap bij jou past. Denk aan argumenteren, aanmoedigen of begrip tonen. Wanneer je de vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je een overzicht met capaciteiten en ontwikkelpunten in jouw leiderschap. Deze resultaten kun je gebruiken om jouw leiderschap te ontwikkelen door aan je leerpunten te werken en door je sterktes in te zetten. Daardoor gebruik jij je leiderschap effectiever en ben jij je bewuster van de doelen die je ermee kunt bereiken. Het is belangrijk om je bewust te zijn van jouw methode van leidinggeven, zodat je weet welk effect het heeft op degenen die jij aanstuurt.

Wat je te winnen hebt met de test van deze deskundige

De ontwikkeling van leiderschap is belangrijk om jezelf als leider steeds te verbeteren. Door te werken aan je ontwikkelpunten, word je een beter leider. Wanneer degenen die jij begeleidt weten dat je een goed leider bent, win je hun vertrouwen en respect waardoor je sterker in die positie staat.

Laat je adviseren door deze expert

Stimuleer ontwikkeling in je leiderschap dankzij de test van Sfeer van invloed 360°. Je krijgt binnen beperkte tijd diepgaande inzichten over jezelf als leider waar je de rest van je leven en carrière profijt van hebt. Daardoor win je het vertrouwen van degenen die je begeleidt en dit versterkt jouw positie als leider. Neem contact op met deze specialist om de test te bestellen.

https://sphereofinfluence360.com/nl/