Pakhuis Delft
Image default
Vervoer en transport

Een dubbeldek trailer is een efficiënte manier om goederen te vervoeren

Bent u op zoek naar een bedrijf wat u kan helpen met het efficiënt vervoeren van goederen? Staat milieuvriendelijkheid ook hoog bij u in het vaandel? Dan is Blankers Transport B.V uw ideale partner. Dit bedrijf beschikt namelijk over de expertise in huis om met een dubbeldek trailer goederen te transporteren door heel Europa. Dit doen zij in het bijzonder voor volume transport. Het wagenpark van dit bedrijf bestaat voornamelijk uit vrachtwagen maar een dubbele lading in kan. Dit zorgt er namelijk voor dat er meer in de wagen kan en het dus efficiënt vervoer kan worden. Daarnaast beschikt dit bedrijf alleen over nieuwere vrachtwagen. Zo beschikken ze over de nieuwste communicatiemiddelen. Ze zijn bijvoorbeeld uitgerust met een gps-satellietsysteem.

Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee

Als u goederen laat vervoeren, dan wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn. Dan zit u bij dit bedrijf goed. Hun diensten zorgen er namelijk voor dat uw niet alleen goedkoper uit bent, maar dat uw goederen zo efficiënt mogelijk vervoerd worden en dat is beter voor het milieu. Een van de opties die dit bedrijf aanbied is een dubbeldek trailer. Met deze trailer kunt u namelijk meer vervoeren in een keer en dat is zeker leuk voor uw portemonnee. Daarnaast bespaart u geldt omdat u minder emissie hoeft te betalen. Ontdek snel de mogelijkheden van deze aanbieder.

Neem contact op met de experts van dit bedrijf

Heeft u interesse in de diensten van Blankers Transport B.V? Neem dan zeker contact op met dit bedrijf, ze zijn namelijk de ideale partner als het gaat om het vervoeren van goederen op een efficiënt en duurzame manier met een dubbeldek trailer. Heeft u een mega lading die u wilt laten vervoeren? Dit bedrijf biedt ook andere trailers aan, waaronder de megatrailer. Hier past namelijk nog veel meer. Ontdek welke trailer ideaal is om uw goederen te vervoeren.