Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Ga voor een rondreis door Bali en Java

Houdt u ook zo van reizen en zou u het liefst het hele jaar door op pad zijn? Bezoekt u de mooiste plekken en locaties en kunt u geen genoeg krijgen van alle bijzondere cultuur? Dan is een rondreis Bali Java zeer geschikt voor u. Deze prachtige locaties bieden tal van mogelijkheden, die u ontdekt middels een rondreis die is samengesteld door Original Asia. Hierbij gaat het om een luxe privé rondreis van 18 dagen, waarin alle highlights van Java en Bali aan bod komen. Tijdens deze dagen ervaart u een schitterende reis in een rustig tempo. U geniet hierbij van luxe boutique hotels, natuur en strand.

Ontdek de wereld met dit reisbureau

Als u geen genoeg kunt krijgen van al het moois dat onze planeet te bieden heeft, bent u vast en zeker fan van Original Asia. Zij organiseren de mooiste reizen op de meest prachtige plekken voor u. Ga bijvoorbeeld voor een rondreis in Sri Lanka met de kinderen. Zij bieden een avontuurlijke en gevarieerde rondreis door Sri Lanka aan, gecombineerd met een strandvakantie op de Malediven, die volledig aansluit bij uw wensen en die van uw kinderen. Tijdens deze op maat gemaakte rondreis geniet u van al het moois dat Sri Lanka u te bieden heeft. Zoals al de rondreizen van Original Asia, is ook deze rondreis met kinderen naar Sri Lanka en de Malediven geheel privé en tot in de puntjes voor u verzorgd.

Kom meer te weten over de mogelijkheden

Wilt u een rondreis door Java en Bali maken? Of wilt u een ander gedeelte van de wereld bekijken middels een rondreis van Original Asia? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van deze organisatie. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is. Bijvoorbeeld wanneer u een reis op maat wilt laten samenstellen. Het is allemaal mogelijk!