Pakhuis Delft
Image default
Meubels

Een maatwerk oud eiken houten tafel in je woning

Ben je ook benieuwd naar een maatwerk oud eiken houten tafel? Het staat vast heel mooi in je interieur! Dat kan er met zekerheid worden gezegd, omdat de tafels namelijk helemaal worden gemaakt naar jouw smaak. Er wordt gebruik gemaakt van hout dat gevonden wordt over de gehele wereld en dat maakt iedere tafel weer een uniek pronkstuk. Wil je jouw ruimte dus echt een boost geven dan is het plaatsen van een maatwerk oud eiken houten tafel een heel goede manier om dit te bewerkstelligen. Maak je op voor een bijzonder interieur wanneer je kiest voor een maatwerk oud eiken houten tafel. Misschien komt jouw tafel wel uit drie of misschien wel meer diverse landen. Het kan zomaar zijn dat het blad van je tafel afkomstig is uit een stal in Turkije. 

Landen

De maatwerk oud eiken houten tafel wordt gemaakt in de werkplaats van het bedrijf. Je kunt hier ten alle tijden langskomen binnen de openingstijden om te kijken naar de vordering van je tafel. Zo ben je zelf ook een beetje betrokken bij het proces. Eerst worden namelijk de planken verzameld. Dit wordt gesorteerd op maat en op kleur en zo wordt er op een gegeven moment weer een meubelstuk of een maatwerk oud eiken houten tafel gemaakt. De meeste houtsoorten komen uit Duitsland, Engeland, Turkije en België. Maar ook hout vanuit andere landen komt wel eens in de werkplaats terecht. 

Onbehandeld

Het hout wordt onbehandeld op de tafel gemaakt, zodat het echt de robuuste stijl behoudt. Natuurlijk wordt de maatwerk oud eiken houten tafel wel zo gemaakt dat je je niet openhaalt aan de tafel. Dit doen ze onder andere door de grove stukken te verwijderen en de tafel te schuren. Er wordt geen gebruik gemaakt van verf of lak, om zo de historie in de tafel te kunnen bewaren.