Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Een verpakking bedrukken voor een mooie prijs

Een mooie verpakking bedrukken laat je natuurlijk over aan een professioneel bedrijf. Daarvoor ben je hier zeker aan het juiste adres. Er wordt hier niet alleen maar gekeken naar het bedrukken van de verpakkingen, maar er wordt ook meegedacht in kansen voor een bedrijf en het opdrukken van het merk op de verpakkingen op een aansprekende manier voor de klanten, zodat de verpakkingen er echt uitspringen en daadwerkelijk van een toegevoegde waarde kunnen zijn. Al vier hele generaties is dit bedrijf hier al in gespecialiseerd en kunnen dus ook met een gerust hart zeggen dat ze hier veel ervaring mee hebben en weten wat er moet gebeuren om het juiste resultaat te behalen. Door middel van de juiste toepassingen kan dit al worden bereikt en daar staan ze helemaal voor klaar.

Ontwerpen

Samen met de klant zal er eerst worden gekeken hoe zij het verpakking bedrukken voor zich zien. Wellicht heb je namelijk zelf al een idee om een verpakking helemaal naar een eigen smaak te maken. En wellicht heb je voorkeuren en moeten er bijvoorbeeld bepaalde kleuren in de verpakking terugkomen of is het logo van het bedrijf of het product een onmisbaar element. Hier kan je het allemaal met de ontwerper over hebben, zodat het verpakking bedrukken ook een echt proces wordt waar je lol aan beleefd en waar je zin in hebt. Het resultaat zal dan ook waanzinnig zijn, maar wordt eerst van tevoren getest, zodat er geen fouten kunnen worden gemaakt en de klant deze nog een keer kan controleren. 

Bedrukken

Nu het gehele ontwerp is gemaakt kan het verpakking bedrukken beginnen. Dat gebeurt in de fabriek waar dit allemaal aan de lopende band zal worden gedaan. Je hoeft alleen maar aan te geven hoeveel je ervan wilt hebben en wanneer je wil dat deze klaar zijn en dan zal het verpakking bedrukken allemaal voor je worden uitgevoerd tegen een zeer scherpe prijs.